24. oktoober 2011

terve?, haige?

öösel köhib poiss kohati paar-kolm korda. hommikul ka. ja kui ma siis otsustan, et ei, täna ei lähe trenni-lastetuppa ega ka mitte poodi inimeste sekka, keerab laps end üles. päeval ei märkigi ei väsimusest ega haigusest. terve päev muidu ei piuksugi, ainult päevaune lõpetab pisike köhahoog.
on see's nüüd haige laps? terve vist mitte :S

olgu märgitud ka see, et käisime eile oma pisikestega Klaabut vaatamas. pooletunnine paigalolek on mõlemale lapsele täiesti jõukohane. tingimusel, et laval toimuvat näha on ja et laval midagi põnevat toimub.
Harald vaatas andunult ja ammulisui esimesed 25 minutit. päris lõpu poole hakkasid teda häirima kaasvaatajate kilked. siis tegi ta avastuse, et oi - selja taga on ka inimesed! Liisu oli selle leidnud juba enne. nii möödus tagumine pool etendusest temal tähelepanu jagada püüdes.
vigiseda võib vaid selle üle, et Nukuteatri Väikese saali istekohad on lapsevaenulikud - peaaegu et ühel tasapinnal kuni lõpuni. lapsed, kes süles seista said (nagu meie kaheaastased) nägid etendust enamvähem, kuid kes ise istuma pidid - nendel oli vist raskusi :S

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar