7. juuni 2011

tööle? lasteaeda?


vahepeal vaatasin nõutu näoga cv-keskust ja leidsin, et seal paar mulle huvipakkuvat töökohta. saatsin kaks sooviavaldust. neist ühele tuli positiivne vastus kiire noodiga - homme tööle!!
no nii kiirelt nüüd ei saa - kallis allakahene vaja ju hoidu saada!
tehtud mõeldud - eile käisime Ema ja Lapse keskust kaemas.
kell 9.30 jõudsime kohale. alul näidati meile ühte tühja ruumi, kus liumägi ja hulga muid kanne, poiss pani padavai ajama mingi titekäruga, siis nokkis natuke joonistada ja siis oli aeg juba edasi minna - laste juurde (meil - täiskasvanutel - oli aeg, tema oleks veel tunnike möllanud seal).
järgmises kahes omavahel ühendatud toakeses oli suur hulk lapsi ja veel suurem hulk mänguasju, mõned voodid ja kiikhobud ning üks ronimis-sein. panin Haraldi uksel maha ja läinud ta oligi - kõigepealt kiigele, siis mingi auto juurde, siis mingi poisiga asjatama ja selle aja peale sain ma kasvatajate ja juhatajaga jutud räägitud ning oma üllatust varjamata minema mindud.
kell 10.45 kui pojale järgi jõudsin (rohkem ei mallanud oodata - oli küll kokkulepe, et kui miskit on, siis helistavad - aga mine sa hullu tea!), sain endale liivakasti ääres tsilliva lapse, kes parasjagu hoidja-tädi poolt toodud vett jõi ning kojuminekule veel mõeldagi ei tahtnud.
kuna aga sain kõne, mis puudutas pesamuna-projekti, läks meil äkisti vägagi kiireks ja olin sunnitud veel mängida-tahtva lapse sülle haarama ning kodupoole punuma.
nii et minu kartus, nagu oleks hoiukoht ehk pojale veel liialt vara, osutus asjatuks. hoopis vastupidi - vb peaks mõtlema nii ehk nii lastehoiu peale - areneb poiss seal ju palju kiiremini sotsiaalseks olevuseks kui pelgalt rannas ja liivakasti-veeres teiste lastega suheldes. rääkimata enesehügieeni harjumustest ja loodetavasti ka ööune stabiilsusest - eile oli taas üks harukordsetest öödest, kus poja vaid korra vett nõudis ja muidu hommikuni magas.
aga töökoha suhtes on vaikus, lubati sel nädalal kindel ei või jah öelda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar