29. märts 2010

osta ära

mingil hetkel avastasin, et olen täikade õnge läinud. et kasutatud hilpude turg (eriti tibude riiete osas) on nii köitev, et kaasa tuleb võtta vaid summa, mida kulutada raatsin. muidu on pärast paha tunne.- umbes nii nagu mõned räägivad kasiinode kohta.
kui täikad on kasiinod maa peal, IRL, siis osta.ee on netimängurite pesa - kasiino veebis. sealt võib leida ikka selliseid leide, et ohho-hoo. tunnistan ausalt - see oli Gea kes nakatas mind virtuaalse täika pisikuga.
võidetud on juba 150 eegu eest igasugu riideid, nii poisile kui plikale kokku miski 40 ühikut nii kodusemaid kui pidulikumaid riidehilpe, mõned kingad, üks chicco pudel, mis Liisule hästi peale läheb (poehind ca200). aeg-ajalt on hasart sees - mis kauneid asju võib soetada üle mõistuse odava hinna eest! praktiliselt tasuta! mida kõike ühe krooniga ära ei anta! ainus valupunkt on postikulu..
aga pealinnas saab ju ise järgi käia! ja kui müüja pealinnast pole, siis saab ju vaadata ka tema teisi pakkumisi ning nii saatekuludelt kokku hoida!
kallis minias vaatas mind täna haletsevalt-mõistvalt, kui ma nelja kleidikesega ta ette ilmusin - nojah, sa ju ei saanud ostmata jätta!
ega ei saanud jah;)

1 kommentaar:

  1. öhhh, ma tean seda tunnet. Mu raskekujuline kaltsukasõltuvus on nüüd asendunud sõltuvusega netikaltsukatest. mis need ostad ja perekoolid ju muud on. varsti kolime kodunt välja, sest ei mahu riidehunnikute kõrvale enam ära:))

    VastaKustuta