31. märts 2010

kassid otsivad kodu!




kaks arsmsat kiisut otsivad kodu. või mis kiisud nüüd enam. kaks väärikat kassi. nad armastavad väga päikeselaike, puhtust ja lapsi. nad saavad hästi läbi omavahel ja loodetavasti ka teiste koduloomadega. koertega meil kogemus puudub, kuid kassidega on kooselu proovitud. edukalt.
peame leidma Miisule ja Punapeale uue(d) kodu(d), kuna pojaraasul tuvastati kassiallergia. allergoloogi sõnul - "pole väga tugev, kuid parem karta ja ennetada. selles vanuses lastel ei peaks üldse karvade-tolmuallergiat näitama, aga kuna natuke juba tundub olevat, siis soovitan kassidele uue kodu leida".
kassid on mõlemad opereeritud, viimane vaktsiin saadud aastal 2005, mõlemad kiipimata - kuna siiani tegu olnud rangelt ainult toakassidega, siis pole vajalikuks pidanud. Miisu on paar korda elus õue sattunud, aga seda vaid loetud minutiteks, kuni abivägi ta koju tagasi toimetas.
kassidel on kaasavaraks suur ronimispuu (mis on näha, et kasside lemmik olnud - alumine ots vajaks veidi töökat kätt ja mõnda meetrit paela) ja suur kinnine liivakast.
kassidel on Unitedcats süsteemis ka oma kodukas, sealt saate rohkem pilte ja infot näha:
Punapea->
Miisu->
küsimuste ja pakkumiste korral - unekott ät gmail.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar