7. märts 2010

kuus kuud

just neil minuteil pool aastat tagasi, nägi ilmavalgust üks imeline poisslaps.
pooleaastane sünnipäevalaps on oma elu esimeses köhas. seepärast peab leppima paari päeva vanuse pildiga. Haraldi väljanägemine on kohe päris haige :( tundub, et olen pojakese siiski mingil viisil ära külmetanud.. tänud siinkohal heale hingele omronit laenutamast. tundub, et juba paari korraga on köha lahtisemaks võtnud.
kuigi viimasel kahel päeval on aardeke olnud totaalne sülelaps, siis headel päevadel roomab ta juba päris mehiselt. veel veidi ja Eve-Lyle tehakse silmad ette :D Harald on teinud paar korda ka kolmnurka (seda päikese oma, teada joogasõpradele, pildil sellest käpuli tulemine); käputab juba mõned päevad; ta armastab hüpata, kui keegi teda süles hoiab; tema naeratus on kõikisulatav ja jutt sorav; tal on suus üks hammas ja süljeerituse järgi arvaks, et üsna pea tuleb lisa; ta on kannatlik oma vennatütrega, jagab asju kui need temalt võetakse ja võtab, kui neid talle ette jäävad.
pojale meeldib meeletult seltskond ja mulle tundub, et ta tunneb pereliikmeid - alati kui keegi meist koju jõuab naeratab ta nii soojalt, õrnalt ja õnnelikult.

käisin trennis täna. seesama bodyfit, milles ma end alati nii abituna tunnen, ja trenni lõpus oli lõdvestusharjutuse saateks laul "Over The Rainbow" . see jäi mind kummitama. nii et enne unetraditsioone kuulasime täna Haraldiga talendisaate versiooni laulust. poiss oli kui lummatud, kui kõrva ääres, pisikesest jublakast, hakkas äkki kaunishääl laulma. võimalik, et peakski enne ööund lauluminutid tegema - pärast seda ei olnud mingit raskust väsinud poiss unele panna.
igapäevareziimist - ootan pikisilmi kella keeramist, sest praeguseks paikaloksunud 7st magama on küll kena, kuid kellaaeg hommikupäratuseks 6.00 eriti ei ole. olen püüdnud Haraldit ka hiljem magama saada, kuid äratus on kõigest hoolimata 6st :S
päevauned on nädalavahetustel kaootilisemad, nädala sees aga paigas - kell 9.30-10 paiku hommikuuinak, kell 16-16.30 vahel õhtuuinak ja vahepeal õues magamine kella 13-14.30, teinekord 15ni. viimasel ajal on poja õues küll rohkem üleval olnud ja elu uudistanud.

1 kommentaar:

  1. Anonüümne8/3/10 7:38 AM

    kuidas aeg lendab, onju, juba kuuekuune käputis. palju õnne, kallis Harald!

    VastaKustuta