18. veebruar 2010

päikselist kevadet!


kiitsin täna just keskmikule, kuiväga asjalik asi on mängumatt koos kaartega, milledele saab kinnitada mänguasju. ja kuidas Haraldile meeldib sellel mängida. ja just täna on see päev, kus poiss seljatas tugikaared.
muude hulgas oli täna seepäev, kui kasside toidulaud tõusis aknalauale ja ka see päev, kus Eve-Ly sai esimest korda mängida päris kausi ja kulbiga.. muidu - päev nagu päev ikka viimasel ajal - hirmpalju lund, piisavalt päikest, vastikul hulgal tuult, parajalt jalutamist ja lõpetuseks enne paaritunnist töö-õhtut ka tunnike pilatest... njamma.
pildivalik meie päikselisest argipäevast sega-summa-suvilas on siin->

hommikul magas vanem poja sisse. ja seletas kui ma kohvi valasin, et tema nägi ülimeeldivat und - et läks tema kooli ja päike paistis ja oli soe ja kui koolitunnid lõppesid, siis kojutulles polnud alles enam ühtegi hange!! kõik oli sulanud! imeline!
kevadet! ja mitte sentimeetrite kaupa lund nagu ähvardatakse... tahan liikuda mööda teid! ja mitte neid käiguradu mööda, mida keegi oma heatahtlikkuses on lahti ajanud või oma laiskuses ajamata jätnud ... ja ammugi olen ma minetanud mõnutunde lapsi ja ennast õueminekuks kolme-neljakihiliselt riietades.. föök, sooja ilma ja kevadet tahan!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar