31. detsember 2009

märksõnad läbi aasta -

enam-vähem kronoloogilises järjestuses -
* sportliku elu algus * terapeudid - hingamisteraapia, kriisinõustamine * telefonisaaga lõpetamine tele2ga. tänaseks pole telefonigi enam elavate killast. * Oma Pere liikmestaatus * üks tulemusteta ivf-katse * Arcticu liikmestaatus * uued koduabilised boschist * lapsendamisteemaline koolitus * Eve-Ly sünd, vanaema-staatus * laulupidu * teistkordne tädi-staatus, neljandat korda tugiisiku rollis elu alguse juures * Haraldi ehk mini-Aare saabumine meie perre, teistkordne ema-staatus * osaletud fotojahil * sülega kultuurat * pihuga fotosid ja mõttekäike * hunnik veedetud aega lastega ja loodusega * mõned raamatud välja antud, 12 kuuga

pildil meie selleaastase kuuse veli. kuusetoomise võlu ma sel aastal ei näinudki - olin tibudega kodus, kuniks kaasa õega kuuski valis. küll me järgmis(t)el aasta(te)l jõuame.

täna jalutasime Haraldiga ringi ja nautisime talveilma. poiss teeskles magajat - endal silmad pilukil ja kui ma temaga rääkima hakkasin, siis naeratas laialt, aga silmi lahti teha ei viitsinud. niisamasugune lai naeratus oli minulgi terve tee ees.
lund sadas laiade räitsakutena, päike kumas pilvede vahelt. käisime rannas ja ma ei suutnud end lahti rebida unistuspildist - puutumata lumeväli ja kaks vaevu kõndida-oskavat jõnglast. ikka rohkem kõhuli lumes kui püsti.. need kilked, külmapunased põsed ja lumised naerusuud.. lendav lumi ja päike laste silmades peegeldumas.. see lust ja pillerkaar oli peaaegu et kuulda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar