2. jaanuar 2010

jõulukilo hala

täna ostsin turult kardulaid. ikka sealtsamast, eesti keelt kõneleva mehe käest, kust alati. vanamees oli täna eriti jutukas. kõigepealt uuris, kas ma suuri kartuleid tahan, või sobiks kui kõik oleks ühte möötu.. tellisin keskmiseid.. siis rääkis, kuidas tema tuttav oli ostnud Rimist kolmekrooniseid kartuleid (tema müüb poole kalimalt) ja visand pärast kodus pooled minema - mädanik sees - kokkuvõttes hind ikka sama. lõpetuseks soovis mulle head isu, aga ärge liiga paju ka sööge - tegevat paksuks!!
tatsasin kodu poole ja mõtlesin trennile - peanminema, peanminema, muidu muutun samapaksuks tagasi :S - ja väida siis veel, et ümbritsevate arvamus ei loe..
niisiis, suurem söömapidu on möödas. ja terve kilo juures nigu naksti:( supidieedile, ma ütlen! - supidieedie! kuigi kallid aastavahetusekülad tõid isetehtud vorstid njamma... ehk mehed söövad supi kõrvale..
trennis sai täna käidud jah, aga lusti eriti ei olnud - võhma nagu polekski, jaksust rääkimata.. parim osa - saun, ka eriti ei meelitanud.
kõige rohkem nautisin tänasest õhtust ehk hoopis liiklust lumepealinnas - laupäevase liiklushõreduse juures oli see suisa nauditav. lumevallid on paari päevaga kõrgunud inimesekõrgusteks - kuressaare majadekõrgusteni on veel veidi aega, aga õige veidi.. teed on kitsamaks muutunud. paljudes kohtades on üks sõidurada suisa kadunud. nii et liiklemine nõudis teatavat loomingulisust koostöös ettevaatlikkusega -võluv:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar