20. detsember 2007

areng

B areneb iga nädalaga. neil päevadel, kui ta meiega on, ei saa nagu arugi. kuid piisab et ta on paar päeva eemal ja naastes on tal selged uued sõnad, uued oskused, uued jonni-nipid.

viimasel ajal (väär)kasutatuim sõna on "punane" - ei taha seda (viinamarja) mahla, tahan punast (segu) mahla! ei taha seda (punast) mütsi, tahan punast(roosat) mütsi! jne jne. teine, mis viimaste nädalatega on ligi tikkunud on jonnituurid. lausa hüsteerikani. lihtsalt, viskab ennast "pulgaks" ega lepi enne kui on kas saanud, mida tahab (reeglina mitte see, mida ta nõuab) või kui tema tähelepanu on mujale tõmmatud (kord õnnestus mul lapse kiigutamine tänavalambi all - silmad fokusseerisid sellele ja minuti pärast oli lapsel lõbus) .
tänaseks on ta oma kolm-neli korda jonninud autosse istumise pärast ja ühe korra enne ööund. tean, et asi läheb hullemaks - õige jonniaasta on alles algamas... huvitaval kombel ma ei mäleta, et mul enda silmateraga oleks selliseid probleeme olnud. eks see ole ka üks põhjuseid, miks ma selle siia kirja panen - et ei saaks hiljem eitada;)

1 kommentaar:

  1. halvad asjad ununevad,vaid hea jääb mällu igaveseks ;)(laste puhul vähemalt ;) )

    VastaKustuta