20. detsember 2007

jõulumeeleolu

ei ole ega tule vist ka.
võimalik, et tuleks süüdistada lumevaest talvehakatust. isegi külma ei ole! kuigi suure suuga ilmataadid olid lubanud valgeid jõule.
jahha. muidugi, ostuhullus on käes - see paljude poolt kirutud, vaid osade poolt armastatud, kuid kõigi poolt osa võetud jõuluostuhullus.
muide, mulle tundub, et sellega on samamoodi, kui võltsvagade vanapiigadega, kes skulptuuril suguelundeid nähes "vuih" kiljuvad, aga ise samas salamahti bordumajas ulaelu elavad;)
ses suhtes et - paljud, liiga paljud siunavad seda ostumaaniat, aga samas - kusagilt peavad need ostlejad ju tulema?

tänane päevadoos algas õige varakult Tondi selveriga - kui päevasel ajal ostelda, siis polegi eriti jõrme järekordi;) kuid kahjuks ei ole ka lastega "kodus lesival" paaril eriti hullult aega, et oma päevaplaani piisavalt õigeks sättida, nii et teine selver - Järve oma- jäi tipptunni ajale - kuue paiku õhtul jõudsime sinna.
esimene suurem ülesanne kõigi kauplemiskohtade lähedal on parkimiskoha leidmine.
õhtune parkimisdoomino võib hõlmata autojuhtide vahetuse, et teine neist saaks kiiremini poodi tõtata (tehtud), jalakäijana autode vahel loovides saab kiiremini välja peilida vabu kohti ja neid saab siis oma suure egoga kinni hoitud kuni teine autoga kohale jõuab (tehtud), siis saab leida, et "kaugemal on ruumi" ja parkida sinna, ning siis avastada, et keskus (rocca-al-mare)on läinud ümberehitusele ja seetõttu on sissepääs 500m kaugusel (tehtud). kindlasti on veel mõnedki nipid, hankimaks parkimiskohta, mõned neist tehtud, paljud tegemata ja kuna peagi üsna väsinud, siis ei suuda eriti fantaseerida. üks neist olla väidetavalt õige shampooniga peapesu. vat seda peaks homme proovima...

jõulumeeleolust veel...
homme peaks piparkookide küpsetamist proovima. kuuske sel aastal (jälle) ei tule - kasse on elamises ilmselgelt liiga palju:S ... või kui tuleb, siis alles enne aastavahet. küünlaid pole ka akende peale pandud -kellele sa neid ikka sätid - tulevad kahe või neljajalgsed ja teevad kogu olemise maatasa. päkad käivad - seda küll, aga ainult neil päevadel, kui B kohal - tema jaoks on see oluline. täiskasvanud meist kehitavad (või vähemalt tunduvad kehitavat) õlgu päkade peale, teismeline ja üheaastane niisamati.

nii et jah. kena jõuluootust veelkord.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar