1. jaanuar 2012

erinevad vaated õnnele

uut ja vana...

Vanaaasta viimasel nädalal käisin suisa paaniliselt trennis - jõulukilod (kaks tk) ajasid hirmu naha vahele - ligi kahe kuu töö tulemus nädalaga maha lustida - kohutav! lausa nii meeleheites, et ühel hommikul suisa kell 7.10 klubiuksest sisse astusin. ja teate - jõusaal oli pea sama täis kui tööpäevaõhtuti - tea, kas teistel samasugune meeleheide kui minul, või oli see tavaline.


Jõulud möödusid muidugi traditsiooniliselt Saaremaal. trotsisime kõhugripipaanikat ja kuna sinnajõudes jäi üks kälimeestest ööpäevaks suisa pikali, siis sulgusime terveks nädalaks perekeski koju ega pistnud nina kellelegi külla. kõhjugripist pääsesime vaid meie Haraldiga. kuna olin olnud kindlas veendumuses, et saan olla päevakese nii et kõik välja tuleb ning paar päevakest takkajärgi nii, et midagi sisse ei lähe, siis esimestel päevadel sai tarbitud toitu valimatult. ja nii need kilod kaela kolisesidki.

enne ära tulemist käisin isaga veel kuusejahil. läbi sooja rahesaju tegime peatuse esimese kuuse juures, mis elektriliinide alt autosse paistis. võtsime teise, teiseltpoolt kraavi. kuuseke sai pisike, aga ilusalt kohev . siinkohal suured tänud vanaema-H-le, kes RMK ürituselt meilegi kuuseloa võttis.

koju jõudes ootas meid eest üllatus - toad olid ilusti puhtaks klanitud ja elutoas, teleka ees ilutses pisike jõulukuusk koos suurte kingipakkidega.
minu vanem poja on nii vanaks saanud, et peab jõule isekeskis, aastavahetusest rääkimata. emme aga ostab päkamängimisega ära :P

peale koju jõudmist ja kuuse püstiseadmist oli pisikesel pojal aega pikalt seda ehtida... imetles iga inglikest ja tähekest, kelle koos issiga kuusele riputas:)


jõuluaegne pildivihk on siin->

aasta vahetus meeleolukalt - tänud kõigile-kõigile, kes külla vaevusid tulla! grupipilt sai selline -
(täsikasvanud mõnulesid TV, lapsed arvuti ees). sai joodud mitme aasta normis shampust ja söödud jälle kilo jagu juurde - urr :S peaks võtma endale normiks kaaluda nt kord kuus... mitte tihedamini. muidu depreresseerib niisama...


juba kolmandat aastat järjepanu olime lastega aastavahetuse hetkel kodus. pisemad sai küll enne keskööd magama pandud - üleväsimuse pärast, kuid peale keskööd tõusid nad aknataguste paugutuste peale üles ja nii me siis vaatasime kolmekesi magamistoa aknalt värvide ja paukude pillerkaari. Eve-Ly plaksutas iga kord kui suurem kaskaad õhus oli, Harald aga nentis iga natukese aja pärast, et Eve-Lyle meeldib!
esimese jaanuari keskpäeval saabus lõpuks hetk aega mil sai kõik kohalviibivad täiskasvanud õnnevalamisele kupatatud. minu selleaastane õnn nägi esmapilgul välja kui rüütli ülemine ots. huvitav, kuidas seda targad tõlgendavad - et tuleb õnnelik aasta,s est turvaline rüütel valvab kõrval? et ma hakkan ise kellelgi rüütliks? või hoopis, et tuleb keskenduda ülemisele otsale (nt trennisaalis) ja koivad unustada? teistest vaadetest samale tinaplönnile võib muude hulgas leida draakoneid, lohesid, kotkaid ja muid tiivulisi... hea fantaasia korral muidugi:P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar