12. aprill 2011

"ei kalju"

teatab pisike Harald kõvahäälsete piigade kilgete vahele omi käsi kõrvule tõstes. vali hääl häirib teda. kardetavasti seda rohkem, et ta haige on.
Harald on teist nädalat kõrvapõletikus. eelmisel reedel arstil käies ta ei piuksatanudki enam. eks ta vist harjutamise asi ole. tädi hakkab tuttavaks saama, mõmmipildid on ka seintel täpselt samal kohal...

"ei taha" ja "ise" on juba kohale hiilimas. poja teab täpselt et ei emme ega issi tohi end arvuti taha peita. siis tuleb lapsevanemal käest kinni võtta ja keset tuba tarida - tegele minuga! võta multikat, mängime autoga, püüa palli jne jne. filmide plaadid paneb ta ISE dvd-mängijasse, soovitavalt võiksid dvd-d eelnevalt puhastatud olla (talle ropult meeldib prillidele mõeldud vuss, mida olen kasutanud dvd-delt näpujälgede puhastamiseks).
viimaste pävade lemmiklelu on imepisike kopa. sellega käiakse söömas, sellega tehakse emmele pai. ja kui siis kopa tuli masina küljest lahti oli seletamist palju. õnneks tuli õhtul koju issi, kes on meister parandamise peale:) ja oi seda uudishimu ja poiste omaette tööriistadega nosimist!
allolevad pildid on tehtud pediküürihetkel, jäädvustamaks minu jaoks üle mõistuse leplikku hetke - "ei taha" oli kuhugi peitu läinud ja põnevus pilgus reedab huvitavat tegevust aknalaual.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar