7. august 2010

lastest vahepeal

sai tehtud mõned pildid->
Külas käis pisike Marten. tema ema (kallis keskmik) on väga osav mustuse ja tolmu likvideerija. tänu temale loodan, et allergianähud taanduvad varsti..
mu vanem poja sai vahepeal täisealiseks. 18 on isegi nii täis ealine, et nüüd peab ise omad rahaaasjad aetud saama. vähemalt swedbank arvas nii. minu jaoks üllatusena ja päeva pealt, ilma ette hoiatamata - enne sain poja arvel omade rekvisiitidega kiibitseda ja ülekandeidki teha, aga enam mitte:)
vat, ja järgmise lapsega seisavad need röömu ja tööd täis aastad veel ees. huvitav, kas vanem vendadest on nüüd "valmis"? *
veel sai vahepeal näha ja hoida pisikest B-d, käidud saares nobedat keskmikku ära viimas. ja mõni tööasi ka. üksiti sai joostud otsa servapidi sugulasele (eksi õde), kes vahepeal samati vanaemaks olla saanud. tema lapselapse nimi on Ly-Sandra. huvitav, kas vana-vanaisa Peeter teab, et tal kaks lapse-lapse-last, mõlemal eesnimes Ly. kokkusattumused on mind alati kummastanud.

paar pilti siia ka:
laulame issile sünnipäevakingiks autu - ikka prmm-prmm-prmm ja brrmm-brrm! autut, muide, ei saanudki, tuleb välja, et taskukohased parsad on turult ära ostetud. järgi on kas mitteliikuvad romud või tagastatud liisinguautod, milliste hinnasiltidel on kuuekohalised numbrid:S jama. huvitav, kas pärast taeva-manna staatusesse tõstetud euru tulekut saabuvad parsad tagasi turule?

kõrgustesse! on selle noormehe moto - kõrgustesse! alles siis kui kõrgustesse ei saa (loe jalg ei ulatu) võib kaugustesse ju ka minna..

pisikese Greete käes on punane kass. punasel kassil on hööguvrohelised silmad, millised tulevad ööunenägudesse kummitama. teab Harald. esimene kord, kui vanem G kassi mängima pani (lisaks silmavalgusele hakkab see siis ka kiledalt mäuguma-surisema ja saba ning jalgu liigutama) hakkas väike H haledalt nutma. järgmisel hommikul tegime leluga tutvust turvalisest kohast - emme süles. siis nagu natuke leppis. aga nii kui lelu ja laps korraga põrandale said oli taas häda majas. pisike, kõrguste ja kukkumiste ja minu meelest ka kõige muu suhtes ohutundeta Harald lasi lahti hirmukisa pisikest, roheliste silmadega plüüskassi nähes..
eks ta nii ole kõigil - kui aga ainult õiget nuppu vajutad, saad hirmutunde kätte ka kõige julgemal;)

* ähh, jura, ma pole ju isegi veel kaugeltki valmis :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar