8. juuli 2010

väikesed tõbitsejad

väiksemad lapsed on juba kolm päeva toaarestis olnud - möllab meil siin üks titadehaigus- kõigepealt megapalavik päevake, siis pikemat sorti vindumine väiksemat sorti palaviku käes. väiksemal G-l oli hommikul üle 38, H püsis palvikuta terve päeva. kui homme sama hästi on, siis saan mina oma lapsega välja!!
huvitaval kombel on suurem G ja kõik täiskasvanud haigusest puutumata - nii et titade värk;)

H on kõndima hakkamas. täna tšillis pool päeva toas ringi - diivanilt alla (või millegi toele üles), siis tasa vaikselt käed lahti (ise kelmilt piiludes-kas ikka nähakse), siis astub kaugemale vaadates ettevaatlikult mõned sammud, siis vaatab uuesti - kas ma ikka näen ja siis heal juhul veel mõned sammud. halvemal juhul erutub ta niiväga et potsatab istuli. huvitav, kui palju võib laps istuli potsatada ilma, et tal valus oleks? kui palju järjest? päeva jooksul? kokku?

kehvem uudis tänasest õhtust - käekesed, mis paari toasoldud päeva jooksul paranemismärke näitasid, hakkasid jälle meeletult sügelema:( kas tõesti õeraasu vaibast? oeh.. huvitav, kui teine õeke laenab nädalaks oma hüper-super tolmuimejat, kas sellest piisab kodu karvavabaks tegemiseks..?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar