31. mai 2010

ärkamine paradiisis ja teised elu pisiasjad

eile õhtul, enne uinumist, oli kuulda kummalist häält. Haraldil on tulnud kolmas hammas ja ta on avastanud hammaste krigistamise! täna ta lustis sellega pool päeva:)

üleeile, vastu ööd, oli esikus kuulda teistmoodi häält kui tavaliselt - tilkumist. wc põrand oli märg! ülejärgmise korruse üürilised olid endale hiljuti pesumasina soetanud. praagi voolikuga. ja nüüd siis uputas. teist korda.. sel korral jõudis vesi meieni. vaesed kolmanda korruse korteriomanikud - nad lõpetasid vaid paar kuud tagasi uhke remondiga..
meil aga tilkus köögi laearmatuuri alt vett - korteriromantika;)
hommikul püüdsin esikus laetuld kustutada - ei õnnestunud. kaasa nentis, et juhtmetes on lühis - jama, järelikult tuleb juhtmeid vahetama hakata. seina sees. seni aga pidime lambid välja keerama - muidu on vool kogu aeg juhtmetes ja süttimisoht suurem. huvitav, kui kaua kuivavad seinad, arvestades, et praegu pole kütteperiood?

ühel kenal päeval, kui meid külla ei tahetudki, võtsin kätte ja seilasin lastega Rocca prismasse. mõtlesin, et sapiseepi vaja osta ja ülepea - mõnel päeval võib ju väljas uitamisel ka eesmärk olla:D
tunnise vantsimise ajal uinus isegi E. see, et H magab, on tavaline. ja seekord sain viimase kilomeetri enne suurt kaubanduskeskust jalutada luksuslikus vaikuses ja üksmeelese nohina saatel.
H tegi silmad lahti hetkel mil me keskuse uksest sisse jõudsime. ja jäi üllatusest suu ammuli vaatama. pea keerles kui tuuleveskil - ikka siit on parem vaade ja seal on palju huvitavam... Poiss oli terve poeskäigu aja nii rahulik ja lõbustatud, tundus nagu oleks tema jaoks paradiis käes:)
E, aga magas terve poetreti maha. huvitav, kuidas me maal hakkama saame? kust ma neile, linnamöllust ärahellitatud tibudele, piisavalt lõbustust leian?
E ärkas siis kui käru seisma jäi - kärulükkaja võeti make-upi aktiivse müüjatari poolt rajalt maha.
- võtab aega ainult paar minutit ja te näete erinevust!
kõigepealt tehti ühe möginaga nahk puhtaks, siis toonikuga veel üle ja seejärel ülimalt loodusliku ja vaid mineraliite sisaldava puudriga üle võõbata. võõpab tädi mu üle ja küsima - kuidas tundub? lootis vist, et tunnen end nagu tavaliselt. aga ei kussa - toonik oli näo kipitama pannud ja katsudes tundus kui kivine jahu mul näos. superpakkumine - tavahind on potsikul 900krooni, nüüd saab kaks potsikut (puuder ja põsepuna) 1000.-ga. säilib kaua, aastaid paarkümmend vähemalt! - et kui ka paar korda aastas end meigite, ikka tasub ära. pealegi, pidada olema suisa kahjulik ilma meigita tallinna tänavatel tripata - heitgaasid, teadagi! nahk pidada õhukeseks muutuma ja poorid pidada nähtavale ilmuma. ja lisaks veel pidada olema suisa kasulik selle puudriga üle öö magada - siis imenduvad head mineraliidid paremini naha sisse! tibi tundus olevat ikka väga imestunud, kui ma "ei" ütlesin..

veel pilte->

2 kommentaari:

  1. Anonüümne1/6/10 3:33 PM

    meie peatselt üheksakuune tütarlaps on ülemised hambad juba poole peale kasvatanud ning lustib hammaste krigistamisega juba öösiti ka, ise magab muidugi sulnilt:)

    VastaKustuta
  2. Oi, maal on ju omad lõbustused. Nt puude ja põõsaste tundmaõppimine. Kindlasti kuskil roomab väga huvitavalt tigu ja hüppab konn ja siblib kana. Ja siis saab äraõitsend võililli puhuda ja üldse mekkida igasuguseid taimi. Kui juba meie paadunud kesklinnalastel maal igav pole, siis pole teie omadel ka kindlasti:)

    VastaKustuta