2. juuni 2010

kui palju lapsi on vaja, et oma nime unustada?


kahest veel ei piisa, kuigi tendents on hirmutav.
ükspäev võtsin raha pangaautomaadist, kaks pisikest olin jätnud erakorraliselt teiselpoole klaasseina endale lehvitama - pole neid vaja umbsesse kuubikusse virisema..
lehvitasin neile, sain raha, lehvitasin veel. käisime turul, kõik oli OK, kuni õhtul poes hakkasin otsima rahakotist pangakaarti - mida pole, seda pole. no selge, ju ma, tuulepea, jätsin automaati.. - vähemalt suutsin suht kiiresti (enda jaoks, enda peas) paika panna, kus ma viimati seda isendit nägin. selge siis - järgmisel päeval sai kontoorasse minna (ATMi-kuubiku kõrval) ja pärida - kas nad leidsid minu kaardi - ei, polevat olnud. selge, ju keegi siis omastas..
tuleb meelde, kuidas üks tütarlaps ükskord enne mind ATMi unustas oma pangakaardi. ja kuidas siis metsataguse abiga sai detektiivi mängitud - kaardi pealt nimi internetti ja neti kaudu telefoninumber ja telefoninumbri kaudu sain inimese kätte ja viie minutiga oli kaart omaniku käes tagasi. aga minu mobiilinumbrit netist vist ei leia... vähemalt mitte googli esimeselt paarilt leheküljelt.. ja e-posti pole ma ka selleteemalist saanud.. nii et kaart kinni ja uus tellida - tehtud.
samal õhtul harutan kotti, millega eelmisel päeval rannas sai luusitud... ja loomulikult oli pangakaart selle põhjas!

oleks see siis üksikjuhtum, ma ei muretsekski -
eile hilisöösi, kell oli 12 läbi, sai vaadatud telefoni märkmikusse - ahha, täna on 2. juuni, homme 3., homme lähme H-ga võimlema hommikul kell 9.30!! jäin muretsema, et kas noored saavad kodus olla - eelnevalt rääkimata jne jne. võttis aega kümmekond minutit, kui oma veast aru sain - hommikul on ikka veel 2. kuupäev! seega - muret pole, rahuliku südamega magama!
aga hommikul oli juba programm sees. ja kell 8.15 asutasime minema - siis saab poiss oma hommikuune enne trenni magatud!
Minski poe ees tuli meelde, et tänane kuupäev on ikka veel 2.!
Noh, vähemalt sain selgeks, et algsed kartused, et see päevaplaani väga segi ajab kui hommikuune asemel võimelda, on asjatud. H magab väljas maksimum 40 minutit ja siis on uni läinud. koduseinte vahel saime magama kell 12 ja siis tegi ilusa kahetunnise uinaku. päevaplaan on endine - kahetunnine uinak oma voodis ja kaks pooletunnist vankris värske õhu käes.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar