11. detsember 2009

trennist, ausalt

84 on käes. loodetavasti ikka selleks et jääda. võtsin kokku lugeda - septembrist (kui mulle isiklik jõusaalikava koostati) alates olen grupitrennides käinud 14 korda. (vrdluseks juulikuu, kui ühes kuus sai käidud 13 erinevas trennis). vabanduseks on muidugi see, et enamus trenniaegu mulle nüüd enam ei sobi. ja minu porinale, et pandagu õhtuti trenne juurde loomulikult ei reageerita, öeldakse - aga minge siis teise trenni (valikut ju on, aga mulle miski bodybalants lihtsalt ei isut - hämmastavalt rohkem käib liigestele kui pilates) ja nii ma siis jalutangi paaril-kolmel õhtul nädalas (mõnikord enne "päris" trenni) jõumasinate vahel. isikliku kava järgi. kokku 3 kuu jooksul ca 30 jõusaali-tundi ja mainitud 14 rühmatrenni... mis teeb 72,5 eeku trennikorrast.
mõned raskused olen juba suuremaks tõstnud. 10 minutit sõudmist soojendusena tundub ikka mega-igav alati.. ja venitused kipuvad ära unuma.. siis saab neid järele tehtud basseinis või saunalaval.

kusagil peaks tehtama trennitaja välimäärajat. paneks paar sellist tüpaaži kirja -
esteks noortegrupid v -paarid. nad jalutavad läbi kõik jõusaalimasinad laialt kommenteerides ja vägagi kergeid raskusi kasutades. "parim" kommentaar mida olen kuulnud - njaah, esimesel korral peabki kõik masinad läbi käima, siis saad teada, mis meeldib ja tead seda edaspidi kasutada.
tibi - seletab laialt telefoniga - näiteks - kle tead, nii igav oli kodus,mis ma seal ikka passin, tulin korra kluppi... endal sihuke figuura, et kohe näha, et kooli asemel rohkesti klubis passib... tekib tahtmine käratada - tibi, mine loe mõni raamat, mis rassid siin...
androgüünne häbelik - see naine(?) varjab end kõigi eest kogu aeg. jõusaalis on häbelik ja teda polegi eriti näha. riietub kiiresti, ja varjub osavalt räti taha, sel ajal kui minusugused pekikogud ei viitsi enda varjamisega vaeva näha ja kreemitavad end tsellu-ja muud sorti imekreemidega... siis androgüünid libistavad kiirelt pesu selga, üleriided veelgi kiiremini. teinekord jääb peagi kuivatamata, kui läinud nad ongi..
noh ja minusugused paksukesed - meid aga peab keegi teine kommenteerima, sest ise end ju nii hästi kõrvalt ei näe:D:D

1 kommentaar:

  1. :D mina olen see androgüün, v olin. riietusruumist võimalikut kiiresti minekut ja võimalikult väha end näidata. neid paksukesi vaatasin pilguga,et kuidas nad julgevad :O ise kah ju paks nüüd ;) ja ei julgeks mina niinoodi veel sauna peale trenni minna v kohapeal end kreemitama hakata :D oma kodus,pimedas ruumis ja veel ilma peeglitagi.

    VastaKustuta