5. november 2009

teine kuu

peaümbermöör 39
pikkus 58
kaal 5,610
kasvanud ilusasti, kiita sai lisaks veel motoorika ja silmavaate eest:) tõsi ta on - kui poja kõvale asemele pikali panna, siis hakkavad käed-jalad liikuma nagu propelleril. ikka kiiremini-kiiremini-kiiremini, justkui tahaks lendu tõusta..
nahk tuvastati hirmus kuiv olema. kuna mu vanemal pojal lausa kaasasündinud ihtüoos on, siis ei osanud ma pahkluudel ja küünarnukkidel esinevat kuiva nahka väga suure ohu märgina näha (beebiõli said need kohad). küll aga nägi seda perearst - tubli temast, noomis mind tihedamini kreemitama ja kirjutas retsepti. piimale. 100% soodustusega. nii et meie poja hakkab nüüd ja edasi jooma piimavalguvaba piima. kuna naha kuivus võib viidata allergiale. piimaalergiale..

2 kommentaari:

  1. Palju õnne tublile poisile!

    meie tipsil oli ka nahk jube kuiv. kasutasime Linola vanniõli, see aitas hästi. Poest ostes on kallis, mul pool pudelit veel järel, tahad?

    Me nüüd terved ka. prooviks järgmisel nädalal äkki külla tulla (kui just ei pea iga päev massaazhis käima, sest kaks võõras kohas käimist päevas on Piretile elamuste poolest liig)

    VastaKustuta
  2. tulge külla jah! polegi ammu näinud :) anna ainult teada ette:)
    me seni kummelivanne teinud, aga kas teil endil seda õli enam vaja ei lähe?

    VastaKustuta