30. oktoober 2009

ekstreemsport kuuekesi


Eile päeval võis külavahel näha toredat vaatepilti - kolm õekest käisid kuuekesi Karida küla metsas tuuldumas. või mis mets seal. õnneks või kahjuks ei olnud eriti publikut;)
kõigepealt oli mõnisada meetrit teed, kuni tagumise talukohani, siis vaatasime, et mingi rada läeb - padavai peale ja mõtlemata kuhu lõpuks jõuda tahame sõtkusime edasi. siis tuli pokumaa. selline sügavalt vesine. hiilisime mööda saluäärt aga pokumaa ei tahtnud ega tahtnud lõppeda. võtsime ühes kohas julguse rindu ja silkasime üle. nigu noored sälud. või hirved, kellede tagumente meil näha õnnestus. jõudsime võsastikku. sellisesse tihedasse. sealtki murdsime läbi. järgmisele pokumaale...
vaikselt hakkasime arutama - kuspool see jõgi võiks olla.. ja kus tee? aa.. näed seal on linnud parves lendlemas. põllu kohal. seal loobitakse täna sitta... selge. see põld on meie maja taga nii et tee võiks jääda selle juurde ja jõgi sellest vasemale... nii, siht selge ja jälle üle pokumaa. ikka nigu noored sälud.. järgmisesse võssa... tihedasse sellisesse.
telefon helises, keskmiku mees tundis muret... meie aga trügisime võsas edasi.. kiviaed... see tuleb vast ületada... aardeke mu linas hakkab nihelema... söögiaeg paistab.. aga mitte meile. veel trügime läbi tiheda võsastiku ja... veel üks kiviaed... nüüd leidis noorim et tammed seal tagapool tunduvad tuttavad... need peaksid teeäärsed olema!
aga mida pole on läbitav maastik - selja taha jääb tuldud tee ja ees on võsa, võsa ja veelkord võsa. kohatised heledamad laigud on sügavat vett täis...
ei muud üle jäänudki, kui kuuekesi kiviaiale ronida!! siiamaani hakkavad jalad värisema, kui sellele julgustükile mõtlen.. oleks mõni meist rapsinud, oleks mõni meist vääratanud... võeh. peale ca veerandtunnist turnimist jõudsime aga lõpuks tõotatud maale - tee paistis tõepoolest!
pilte kah->

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar