12. september 2009

trennipäevik

pole nüüd kaks kuud trenniaruannet kokku võtnud. niisiis - juuli-august olid mul küll poole hinnaga (klubisoodustus suveks) kuid võtsin juurde paar personaalkava, nii et trenni peale kulunud 1633 eeku (pluss riided ja joogivesi). trennis käidud 24korda, nii et korrahinnaks 68 eeku. peamiselt pilates ja igat sorti vesiaeroobika. tundub, et bodipump ja -combat või siis võni muu maine aeroobika ja ka spinning lähevad mu'st mööda. vähemalt esialgu.
viimastel kordadel on tublisti ka jõusaalis rassitud, nii et kui täna tuli pesumasinat tõsta, ei tundunudki üldse hull olevat ;) et jah - paaritunnistest trennidest on saanud sirgelt kolmetunnised klubisviibimised:)
kaalunumber on aga kuidagi pidama jäänud:( - kui kahe trennikuu järel hõiskasin viiest kadunud kilost, siis viimase kahe kuuga on lisandunud kadunute nimekirja vaid kaks kilokest. kõrvalseisjatelt saan küll kiita, aga päästevöö on ikka veel arutult suur..
parimad kõhutäied naerda oleme kaasaga saanud muidugi olematutest käemusklitest fantaseerides;) aga tõesti - kui kätt teatud viisi painutada, siis võib aimata, et lihas on tekkimas:D:D

lisaks paneks tärnikese ühe loodetavasti väga tähtsa sündmuse koha peale, kuid täpsemalt sellest ehk järgmise nädala jooksul...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar