11. juuli 2008

üksinda kodus

täna on see haruldane öö... huvitav, kas siin ka kummitab? fotol mu tänane hilisõhtune snäkk. olen patustanud jah. ca 100gr murelite ja 50gr vaarikatega. oh ja ärgem unustagem hommikust banaani. mis eilsest lubatud kolmest järgi jäänud oli.
eilseks varutud väherasvase piima järele pole siiani isu tulnud... huvitav, kas peaks maitsema? kallis kaasa kiitis, et see olevat magus... kuna rasvade eemaldamisel tekib piimasse piimasuhkur...

tuleb välja, et dieeditamine pole pooltki nii raske, kui ma alguses arvasin. kergem kui sigareti maha jätmine... mingeid erilisi isusid ei olegi, kommide poole enam ei tõmba. eile käisin tibu sünnipäeval ja suutsin osavalt vältida kõiki lihalisi. kuigi kalli poja äiapapa oli super grillmeister... küll aga patustasin 4-5 maasika, mõne toore hernetera ja 5-6 tomatiga.

naturalisti nurgake - hambad on kaetud mingi kummalise katuga, mis ei taha ka pestes maha tulla; pisvinnid on endiselt laubal. tundub, et paljunevad. või vähemalt vahetavad kohti; liigesevalud on ka kohal. tundub, et organism annab mõndapidi märku, et midagi on puudu. või teisiti. veel paar päeva! muide, juba homme võin kanaliha manustama hakata!

1 kommentaar:

  1. Anonüümne17/7/08 9:43 PM

    piimasuhkur tekib laktoosi eemaldamisel. rasva eemaldamisel jääb lihtsalt lõss ;)

    VastaKustuta