28. veebruar 2008

fotokola

päeva killu lugesin miskist foorumist:
"autodel on A varuosa ja B varuosa
fotokolal tundub, et on originaal ja kolmas tootja " (vihje siis sellele, et on Nikon, Canon, kes teevad nii keresid kui lisavidinaid ja nende pillidele nt objektiive tootev Sigma ja Tamron)

seot' uuema ja parema ihalusega olen juba kolmat' päeva kolanud igasuguseid kahtlaseid urkaid pidi. et kõik paremad teekonnad täpselt meelde ei jää, siis riputaks neid siiagi - endalgi hää näppimas käia.

hinnavaatluse foorum
looduspilt
fotokala foorum
eestifoto foorum

fotolux
üks soome pood

sigma objektiivid
tamroni objektiivid
nikoni eesti kodukas

digikaamerate ülevaated

teadmistega on tihti nii, et tundub nagu "oluline info" on kohe-kohe olemas. vaid seda (teadmist ikka) sealt veel ja siis seda... ja siis leiad, et oi, aga näed, siin kirjutab sellest. ja sellest, et võimalik, et nii-ii-i (neljas variant) oleks veel parem, aga otsustamiseks peaks teadma veel seda. ja seda. ja lõpuks leiad, et võeh - oled ikka sama loll kui alustades, vaat et rumalamgi.

***
miski nikonipede revievde paik

2 kommentaari:

  1. Mis kaamera ja objektiivi sa endale siis oled tekitanud :)
    Lihtsalt sportlik huvi :)
    Mul ju meeldib sama sport :)

    VastaKustuta
  2. hmhh... praegu on seis selline. et ühel pool on D80 Nikonilt, teisal K10d pentaksilt. ja mina olen keskel. ja pea käib - võnta ühele poole ja siis penta - teisele poole. nii et kui otse ees oleks teravam ese, oleksin oma peast ammu ilma. fotokala ja eestifoto foorumi iidolid ja igasugu väljamaiste foorumite kasutajad muidugi seda vägikaikavedu assisteerimas;)

    VastaKustuta