22. jaanuar 2008

mis maitse on nohul?

õige vastus - magamatuse ja tati maitse. kõik maitseb uimaselt ja ühtemoodi - kinnise nina ja rohelise lima järgi:S
ma tean. mul on selline - kõikehõlmav nohu juba viimased kaks päeva. nina on katki, huulesalvi kulub kilode kaupa, hingata saab vaid läbi suu.
föök - ei muud.
sellise nohuga saab testida salfrätikute pehmust. tänased katsealused - Lotus pabertaskurätik,suvaline paber-köögirätik, kahte sorti, väidetavalt softi, wc-paberit, ja lõpetuseks zeva-softis Aloe vera salviga. kõige rõvedam oli köögirätik - tahtis nina peast nühkida. peene liivapaberiga saab võrrelda mõlemat vetsupaberit (tõsi ka, nohu vastu pole neist kumbki mõeldud, eksole;)), zeva tundus küll pisut peenem, kuid siiski ... liivapaber, pealegi haises... ei aidanud ka lähedaste lootused, et aloesalv võiks leevendada ärritust, siis selle hais pigem häiris... esikoha pehmuselt saavutas Lotus. kollases kilepakendis, sinaka ääremustriga - julgen soovitada:)

mis tunne on kurguvalul? - samuti kõikehõlmav, pidev, veremaitseline, kriipiv-põletav tunne. algab suulaest ja lõpeb kusagil häälepaelte kandis. iga aevastuse või kõhatusegaga rebenes midgi suulae ja kurgu vahel....
samuti föök.
eriti kole on, kui need kaks tunnet ja tõbe korraga sinus pesitsevad.
täna oli päevas tervel 2-3 minutit, kui mõlemad ninapooled läbi lasid - imeline tunne!!
lisagem veel uimasus, silmadest algava peavalu, väikese pearinglus koos 37,2 palavikuga... kaevelda võiks edasigi...

votjah. selline haigus. ei sovita kellelegi.
nüüd üks tee ja siis üritaks suikuda...

1 kommentaar:

  1. Anonüümne23/1/08 4:02 PM

    tean tean mida Sa tunned ;)

    aitas paracetamol(jah, palavikku suurt polnud, aga peavalu tahtis ära tappa) ja magamine ja siis jälle paar tabletti ja magamine... ja nii 2 öödpäeva jutti.
    nüüd juba palju parem :)

    VastaKustuta