9. detsember 2007

killud

rööm
saate aru?! minu lapsel on ajalugu neljaseisus!!! ajalugu!!! üle aastate, pole tal sel veerandil ühtegi kaheseisu. rääkimata mureainest, mis on aastaid puhas kaks ja kindel suvetöö olnud!
ma ei julge hingatagi, igal juhul püüan teda ja tema motivaatorinnat nüüd ja edaspidi rohkem kiita...

mure
see väike kiisupoeg sai täna nina veriseks:S mõistetamatute juhuste tahtel puges tema, üks tema vendadest koos kasuema Miisuga täna trepikotta. ja kukkus. kusagilt ülevalt esimesele mademele. meie märkasime reageerida suure kisa peale, mis koridorist järsku kosutma hakkas. kõik lahmas verd joosta ja kasside kisa oli terve trepikoda täis. miski naabrimuti oli ta mingil põhjusel juba kilekotti!!! pistnud, ei saanud mina suures shokis aru miks ja ei osanud esimese hooga küsida ka. sel ajal kui kallis kaasa tormas vet-arsti manu, rahustasin mina pisikest B-d, kes kurtis, et kiisupoja kukkus moosi sisse... kukkus moosi sisse... poole tunni pärast tulid tohtri juurest targem kaasa ja rahulikum kiisu. arst oli kassi üle vaadanud ja leidnud, et ühtki tõsisemat vigastust ei ole - vaid põrutus ja ninahaav. nüüd, õhtuks kiisu käinud juba potil ja tiirukese esikuski, loodetavasti hakkab hiljemalt homme sööma ka.
kasside kohta - ikka veel otsivad kõik neli miisut omale kodu! lähemal tudeerimisel oleme leidnud, et emane on nii Kratt, kui musta peaga kiisu. teised tunduvad endiselt isased olevat.

2 kommentaari: