17. november 2007

ÄRA ANDA KASSIPOJAD


Tere!
Meie oleme kiisud-miisud. Meil pole veel nimesid, sest meie inimesed on otsustanud, et kuna meid nii ehk naa teise perre antakse, siis pole meile nime vaja.
Me sündisime 10. septembril 2007. Meie sündimisjärjekorda teab ainult ema Muska. Emme hoolib meist väga, kuigi söögikordadel peab tema kõigepealt süüa saama! Teinekord, kui kõht tühi, ajab see veidi närvi.
Meie isal oli meie emaga ühe-öö suhe, kui niigi palju, ja pärast seda pole meie ema enam isa näinu. Mehed! Nii et meie isa pole nagu keegi tegelikult näinud. Kui tahate, võite teda pühaks vaimuks nimetada;)

Meid on kokku viis.
- punapea - temal on silmapõletik jäänud. tegelikult olid kõik vennakesed alguses pikalt räämas silmadega. Kummelitee, asept ja hoolitsevad käed olid abiks.


- hall, või ehk mustatäpiline kiis on kõige udupehmem. Tundub, et karva poolest kõige rohkem emmesse...

- punaste täppidega kiisu on selle vennaga, kellel on mustad täpid muuski osas sarnane - koos "saaki jahtides" eelistavad nemad pigem veidi kaugemalt vaadata kui mänguasjaga kaasa joosta ja siis kui asi püüdmiskaugusel, tuleb teha "karmauhh" ja ese ongi käes (olgu selleks siis kaaslase saba või mänguhiir).

- musta peavõruga kiisu on alati olnud kõige. Kõige agaram, kõige esimene, kõige osavam jne jne

- musta peaga kiisumiisu on kõige rohkem kasuema Miisu nägu. saba on neil täpselt ühesugune - hallikriimu.

meie pesakonna fotoalbum on siin->. Täpsemat inffi meie endale soetamiseks saate kas kirjutades sellele meiliaadressile-> või siitsamast kommentaariruumist.

Oma kodu ja nime igatsedes,

pesakond kasse

1 kommentaar: