5. november 2007

minu pere

ehk vastuseks Bettani küsimusele.
kui ma peaksin joonistama oma pere pildi, siis ma alustaks oma pojast. on ju tema minuga praegu koos elavatest hingedest, kõige kauem "talunud" minu armastust. poja on mul juba üsna naks. aastat 15 vana - vaid veidi veel ja me oleme pool minu eluiga koos elanud;) lõpetab tuleval kevadel põhikooli. eks muret-murekest on temaga üksjagu olnud, sest nagu alati - "noorus on hukas".
järgmisena astus minu ellu kallis kaasa. minu teine seaduslik mees, vahet ;) meil omavahel pool aastat. tema on minuga läbi elukese rühkinud juba aastakest... mõmm.. kaheksa vast? sääduslikus kooselus nendest viimased neli.
järgmisena hetkel meiega ühe katuse alla mahtuvast mansast saime tuttavaks Muskaga... või oli see Kraabujunnu (kui lingid kohe ei avane, vajutage "edasi kodulehele" linki). täpselt on järjekord meelest läinud. kas enne võttis kalli kaasa õeraasuke omale kassi või kinkisime meie pojale jänese. siis - paar aastat tagasi kinkisime pojale akvaariumi. seal elavad hetkel esimesest "saagist" üks tetris ning klaasipuhastaja ja vuntsid-ki on elus ja viimati sai juurde ostetud paar (5, alles 4) pisemat kalakest. kokku on kala-kalakesi tükki kümme. vahepeal kolis meile ja siis meilt ära kalli kaasa õde. ee... temaga olin muidugi enne tuttav, kui Muskaga. Muska, nimelt on kaasa õe kass. siis, tänu ühele suht õnnelikule juhusele saime meiegi oma majapidamisse kassi. Miisu sai teisele nimeks. temast on esimesed pildid riputatud siia->
siis astus meie ellu pisike B. üsna kummalisel ja segaseid tundeid tekitaval kombel, nagu väikestele preilnadele kohane.
seejärel juhtus mõningaid asju mitte-eriti-minu elus ja mitteminuseletada, aga selle tulemusena on praegu meie katuse all ka kaasa õde koos kassipere (Kass (miski kolme aastane) Muska (ka miski 4 a vana) ja viis väikest, sellesügisest poega) pisikese poisihakatisega. poisil vanust praeguseks aasta ja kuukene, tüdrukuke saab üsna pea kaks täis. kaasa õeke sai vahepeal tööpakkumise. nii hää et ei saa oodata lasta. oodata siis sõimekohta, milledega eesti riigis teatavasti eriti priisata ei ole. niisiis iga tööpäevaselt kantseldada on mul seitse väikest hingekest, kellest kahe sabas pidevalt joosta tuleb. mitte et aeroobika ja akrobaatika mulle kasuks ei tuleks, eksole:P
nii et vastus oleks: meie peres elab, parematel päevadel (loe - pea iga päev) 80 ruudu peale 25 hinge.

1 kommentaar:

  1. Sa ikka 1 tõeline naine! Ma ütleks, lausa, Inimene!!!
    Aga tegelt, jõudu ja jõulu, omad ju kõik ;)Kallid, sihukesed.

    VastaKustuta