22. august 2007

VANNI tahan ma! VANNI!!


tahan panna vanni jooksma vee. sellest ilusast uuest kraanist millest tuleb vett purskena, mitte nirena. see segisti oskab vannivahu nii vahtu lüüa, et üle poole vanni vett ei mahugi. ja kui siis veel massaažisistem käima lükata... mõnu! ja vaht muudkui kasvab ja kasvab ja kasvab...
see oli siis mu esimese katsetuse ajal. nüüd võtaks veidi vabamalt - ilma vahuta vahelduseks. lihtsalt vannivesi, võimalik, et piiisuke vannisoola. ja siis vaataks ja mõnuleks... uristaks, puristaks ja pläriseks.

aga EI, ei ole antud täna vanni minna!!! vb homme, vb ülehomme, vb nädalapärast!!! ja nii ma siis istun vanninäljasena oma mullivanni veerel!

eile käisid miskid kutid. ise vaid veidi pikemad/vanemad kui minu poja ja muudkui seletasid tagumik upakil meie vannitoas. Calvin Kleini alukad sähvimas. ime et nad sinna kahekesi üldse ära mahtusid. toppisid (või keerasid, või surusid, või tont seda teab) ühe lekkekoha kinni ja arvasid et nii on OK. aga kussa sellega!. näitasin neile veel esipaneeli, millel meistrimees Jaan oli sunnitud ühe jala alt ära võtma, kuna muidu ette ei mahtuvat!!! oi shet. tuli välja, et oleks pidanud hoopis ülevalt poolt õgvendama - tänu meie EBASTANDARDSELT VÄIKESELE vannitoale, jäi üks nurk natuke ette. raip. ja nüüd on meil tilpnev esipaneel mis seisab kokkuklopsitud alusel (õigemini peaks seisma, sest praegu seisab ta seina najal - vanni eest ära)...
aga kui üks asi hakkab viltu vedama, siis seda ta ka jätkab. nii olin ma otsustavust täis ja peale poiste lahkumist nõutasin kallilt kaasalt mullivanniproovi. mõeldud - tehtud. otse LOOMULIKULT hakkas JÄLLE lekkima!!! seekord järgmisest kohast. tulid poisksed tagasi. mätsisid kõikvõimalikud torud silikooniga kokku ja leidsid, et ei - tegelikult on teie vannil üks jubin puudu (jubina nimetus on minusugusele plondiiniajule muidugi vastuvõetamatu informatsioon). nuu raip. eks paistab mis sellest vannisaagast edasi saab.

nii et vanninäljased - jälgige reklaami;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar