21. detsember 2006

jõuluootus

otsustatud. kuuske sel aastal enne jõulu ei saa:( ...peale jõulu ehk...

piparkook (pruuni suhkruga, miinus maitseained pluss piparkoogisegu, miinus hapukoor pluss rõõskkoor ja sidrunihapet paar tilka - no ei mõista mina retsepti järgi talitada...) on ahjus. E tuleb ehk varsti külla glögi jooma. tibu jäi just õhtu-tuttu. pool tunnikest tagasi lõpetasin viimaste kinkide pakkimise. ja nentida võib - raha mis veel alles või sel aastal tulemas võib reisimisele (ümbereesti) , söömisele ja joomisele kulutada - kingid kõik "muretsetud".


viimane on jutumärkides, sest muretsemisest oli asi kaugel. minu üsnagi kogukas kogu lausa lendles poodide vahet ja praegu nati kurvastavgi et rohkem shopata ei saa. täna käisime veel ringi ülemiste keskuses. juba keskpäeval (maandusime kl 1300 paiku) oli seal üsna kole rüsin - autodest olid ummikud igasse kanti, parkimiskohti polnud nagu ollagi ja tundus et niigi suur ostukeskus võiks ruumi poolest poole suuremgi olla...
fotopoe tibi kurtis valjuhäälselt kuipikk juhe tal kui koos on... saatsin kalli kaasa koos tibuga ruttu mängunurka, sest juba esimeses poekeses oli neil väääga tülpinud nägu ees... ise jooksin oma päkatellimusi kokku korjama. päris ilusad said:) (ehk peale-jõule näeb õnnelikke kingiomanikke kah...)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar