29. oktoober 2006

kella keeramise

peaks ära keelama. mitu päeva tuiad ringi ja mõtled pingsalt, mis kell on. aga mis kell on suveaja järgi - eile samal ajal oli kell neli, täna on alles kolm (täiesti jabur, eile samal ajal peaks ju kõigi loogikareeglite kohaselt kell ka samapalju olema). jee tunnike juures elukesel:) aga ei, see tunnike võetakse ju kevadel tagasi. huvitav, kas talv on selle pärast tund aega pikem? või lühem?
kuna pimedaks läheb kellaajaliselt varem siis vist ikka pikem...

homsest olen levist maas, nii et kannatust fännklubile. lähen saarele piltima. ja lapsevanemakohustusi täitma - koos teismelise pungerjaga asumisele. põhjus üsna proosaline - kahed lapse tunnistusel vajavad järeleaitamist. tibu-birgitta võtame ka kaasa - see saab olema meie esimene pikem reis koos:) eks paistab kuidas ta vastu peab. autosõiduga peaks ta harjunud olema - isaga pidevalt viljandi vahet sõidetud. nüüd on uus turvatool ka - eakohane ja paras, nii et mugavusi peaks jaguma.

eile käisime tibuga metsatagusel külas (viimast ennast küll eriti ei näidatud, seoses tema veesaagaga). võõrastas teine ümbrust ja uusi nägusid nii hullult, et esimene tund aega ainult jauras. aru ka ei saa, mis lapsel viga - söönud justkui oleks, magas rahulikult terve tee - tunnikese. aga jaurab nagu oleks kõik hädad korraga kallal. alles pool tunnikest enne lahkumist sai "vaevast" lahti ja hakkas ümbrust uudistama. kaugemale kui meeter minust ei läinud.
karta on, et sama triangel tuleb meil ka homme üle elada:S

saarele on muud asja ka. pere keskmik soetas endale metsaaluse pinna, mis vaja risust koristada ja panga jaoks üles pildistada - ikka et "enne" ja "pärast" selgelt näha oleks. muidugi on lapsekohustused ka vaja täita - näidata vanematele ette nii ennast, kui oma hoolealused.

torm oli vahepeal. minu elukest see eriti ei seganud - elekter küll vahepeal "kõikus" kuid katkestusi ei olnud, tuul ulgus tuulutuskorstnas ja vihma pladises vastpandud katusel ja aknaplekkidel. toas soojas olles polnud häda kedagi - mõnus, õdus, turvaline. küll aga sain ma eile tormivarju kalli E, kelle kodu oli elamiskõlbmatuks muutnud tormiiil, mis ühe aknakorra eest pühkis.turvapaiga uksed on endiselt lahti -ka siis kui ise olen ära. paik on see, mis varju pakub, mitte ei ole asi ainult minus:)

aga jah, head puhkust mulle ja pikka meelt lastekasvatamisel:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar