13. september 2006

jeee-huuu!:)

köögi võib ammetlikult töökõbulikuks tunnistada.

jaa, ahi on kraad paremale kiiva; jaa nõudepesumasin teeb kummalisi hääli ning keegi lähedastest ei oska öelda, kas see on normaalne; jaa muidugi, mõned konksud ja pildid on veel seina saamata, ja "kardin" pole veel küllalt kõrgeks kasvanud, jaa.. osad asjad on veel oma kohta otsimas, aga sellest kõigest hoolimata küpsetan ma homme selles köögis ESIMESE KOOGI! enne seda ehk ka esimese seenekastme ja keedan esimesed kardulad:)
nii palju esimesi ühte kokku, et peaks ausalt üles tunnistama, et esimeseks eineks uue pliidi peal keedetult oli mannapuder. lihtsalt - õiged ained jäid kätte ja puder valmis saigi:)

kuigi nipet-näpet on veel teha, võib remondi üldjoontes lõppenuks kuulutada. kestis teine siis täpselt 47 päeva - 29 juulil sai kapp maha lammutatud ja köök tuppa kolitud.
homme ehk jõuan üles piltida kõik need ülejäänud nipsasjakesed, millel köögis kohta pole ja mis otsivad uut omanikku. enamus neist on küll pisut (või siis rohkem) kasutatud, aga kõik on kasutuskõlblised:)

selle nädala neljapäeva, reede ja laupäeva kuulutan koogipäevadeks! siis teen kindlalt iga õhta koogikest (seni kuni 100st liitrist õuntest jatkub ja kui ei jagu, saab ju ka muud kooki teha:P) ja kes osa tahavad saada on veidikese etteteatamisega alati teretulnud:)

ELAGU KALORID!
(RANNAHOOAJA MATUSED)

2 kommentaari:

  1. Anonüümne14/9/06 2:58 PM

    tulen keskmisel koogipäeval - reedel :)

    VastaKustuta
  2. Anonüümne14/9/06 2:59 PM

    anonymous = Ester ;)

    VastaKustuta