1. august 2006

tolmukott vol 100

uhhh...
maailma kõige hullem tolm on lihvimistolm. poeb teine igale poole - naha vahele, hammaste vahele, kapi taha, jahu sisse - kõik mis on lähemal kui välisuks saavad kaetud ühtlase halli korraga. väkk!

eila käis külas metsatagune ja tuletas mulle meelde, et korrektse ja rohelise mõtlemisega inimene ei viska kasutatud mööblit prügimäele! kuna hetkel veel ei ole uut omanikku leitud, siis kuulutan ka siin.
üle jäävad:
kapp (k;l;s) 85*80*60 - kaks riiulit sees, kaks sahtlit ülal
gaasipliit nelja auguga, mis iganes marki (ei suutnud pealiskaudsel vaatlusel tuvastada) täiesti korras (läbis eeskujulikult kevadel gaasionu ülevaatuse). kõik augud on töökorras, gaasiahi kõrvetab (nagu ikka) pisut rohkem tagantpoolt, kui õigel ajal koogi ümber keerad on saavutatav fantastiline maitseelamus ilma kõrbend äärteta.
valamukapp (samuti 85*80*60)
valamu ja arvatavasti ka segisti.
ülemine kapp ka 110*80*30 - kaks riiulikappi, ülemistel kapiuksed ees, alumisel pole kahjuks säilinud, see-eest all täiesti kasutatav nõuderest..
kõik kapid on kasutusel olnud aegade hämarusest peale, seetõttu ka suhtkoht kulunud. tootmisaega on raske hinnata, meie saime nad korterile pealekauba, nii et varasem kui 76 vast ei ole...
kõik head nõukaaegsed tooted anda ära tasuta, äraviimise vaeva eest.
pilta ehk saab õhtuks ka siiasamasse:)
lahti tahaks saada nädala-pooleteise jooksul, hiljemalt kahe nädala pärast tarvitan vägivalda ja viskan prügimäele...

3 kommentaari:

  1. Anonüümne3/8/06 10:38 AM

    ...võid ka lihtsalt prügikasti kõrvale panna...
    ...ja linnas vist peaks olema küll kohti, kuhu loodussõbralikult säänsed vanad asjad ää viia... kust siis vajaja jälle võtta saab :)

    VastaKustuta
  2. Anonüümne3/8/06 9:28 PM

    nojah, prügikasti kõrval mina neid näha ei taha, sest siis pean ühistu raha eest need ära vedama ja sellest tuleb ainult paksu pahandust :-)

    VastaKustuta
  3. nüüdseks pakkumisel gaasipliit, valamu&kapp ja ülemine kapp kõik ilusti pildil.
    vaat prügikasti kõrval jah pole hää, hiljuti oli siin üks divaane sama saatusega. põles teine paar-kolm korda enne kui ära viidi:(
    ja selleks et taaskasutuskeskusesse viia oleks vaja ju ka transpurti, millega meil nüüd kitsas on- sõiduautosse ei taha heasti ära mahtuda...

    VastaKustuta