4. juuli 2006

SUVI!!!

on täies hoos. nii palju muud tegemist et blogipidada ei jaksagi - iga õhtu kukun voodisse.
hetkeolukord - turvapaik jatkab - kolm kassi ja üks beebi. ise lohutan end sellega, et vastupidi oleks hullem... igal juhul on meil lõbus.

millest rääkimata on jäänud (ja kardetavasti jääbki - igasugu muud mõtted on peale trüginud) jaanipäevast ja Lahtis käigust.
esimese päeva pildid sain üles unekoti zone kodukale, teised kaks päeva ootavad oma järge (loodetavasti varsti-varsti). siiski riputaks siiagi paar pilti:
kommentaarideta...


teine pilt on tehtud mälestamaks soomlaste tuletegemisoskust. jaanilõkke süütamine - kamp tõmmusid poisse karglevad ümber euroaluste kuhila. hoolimata sellest, et paar meetrit eemal oli tantsuplats, kus käis tõsine külasimman (diskor lasi "saaremaa valsi" sarnaseid soomekeelesseid laule), oli tõmmudel tulesüütajatel oma krapp kaasas kust kostis miski diskotümps...
huvitav kas sarnane eurojaanituli ootab meidki paari aasta pärast ees...

mis veel on nädala jooksul tehtud?

poja tuppa sai betoon lõpuks maha valatud. kolmandal katsel, aga asi seegi...:) ega see 1,5 ühikut on suhtkoht vähe. suur firma ei viitsi eriti vaeva näha, et paariks tunniks segumasin nii väikese koguse jaoks kinni panna. aga ära rääkisime:) toast endast veel ilusaid pilta pole, ju jõuab. katte panemine on veel ees saab teilegi mängu ilu edasi antud:)

tibuga palju stromkal konnatud. tundub et see paik saab meil üsna varsti selgeks.
täna käisime vees ka! küll mitte stromkal - seal me kahekesi liigume ja mina - arake - ei julge oma padajani (käekott, mobiil, vanker, riided, mänguasjad, tekid jne jne) ula peale jätta - vaid Paunküla veehoidlas (tähh, metsatagune, et julgestuseks kaasa tulid:))
kui esimesel juulikuu päeval oli veel pisut jahedavõitu, siis pühapäeval võtsime naba paljaks ja nuusutasime mereõhku:) nii ka esmaspäeval, nii ka täna ning kui häste läeb, siis hommegi:)






lõpetuseks ühed lõbusad nagid...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar