25. juuli 2006

remondist siis ka

lugejate soovil:P

radikavärvist. seekord otsustasin katsetada pihustiga radiaatorivärvi. maksis teine küll rohkem, aga lootus, et katab ka rohkem ja uudishimu jäid peale. soe soovitus teistelegi katsetajatele - pange pähe rätik ja nina ette kindlasti mask! ning enne värvimist ei tasu tapeetida, või kui tapeeditud on juba (shit!) siis katke kogu sein korralikult kinni! mul juhtus nii, et kinni katsin vaid akna (tubli, et sellegi:P) ja meetrijagu mustast fototapeedist.
põrandal, püssiplaadil olid ilusti jäljed näha - siit läks teip...
kui olin suure hoo (ja osati ka vihaga) esimese kihi värvi peale lasknud, siis taipasin - see kuram lendab! õhk oli hall ja nii tundus ka ülejäänud tapeet. tapeedi suhtes sai viga parandatud, siis iseenda unustasin ära - terve õhtu sai ninast emaili nuusatud.

tapeet. see kena kollane paber seal seinas ei ole muud kui ajalehe peale trükitud kollane värv! ärge uskuge, mida tootjad kirjutavad, mõnigi kord tuleb reegleid rikkuda. tapeediliimiga kaasas olnud juhendist lugesime, et see peab tapeedil viis minutit seisma, seejärel võib üles panna. krt, selle järgi tegutsedes oleks sein näinud välja kui rebitud pusle! esimese paani viskasime ära, sest peale poolt-teist minutit liimi all seismist tulid näpud paberist läbi!

laminaat - jõudu ja jaksu teile selle kokku panemisel! kannatlikkust, pikka meelt ja turskeid käsi ning tundetut käenahka! meil läks kaks pikka päeva sellega jandamisel, aga hakkama saime:) kahekesi saab hakkama, aga vahepeal on kolmandat ka vaja, eriti kui on üle kahe meetri toapikkust. (siis hakkab viimase plaadi paikasurumisel esimene plaat üles tõusma - vähemalt meil hakkas...)
arvutasime eelnevalt üksipulgi läbi, kui mitu rida ja kui palju jääb viimasest reast puudu/üle, ikka sai nihu - kuidagimoodi tuli see koht kus arvutuste kohaselt terve plaat pidi tulema ikkagi 0.8 plaadirida ja see koht kus pool plaadirida vaevalt paarisentimeetrine plaadirida... eks see ole algajate asi...

paar pilti kah...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar