6. juuni 2010

möödunud nädal

olgu märgitud, et neljapäeval, kahe trenni (H ja minu oma) vahel käisime lastega rannas - nagu iga päev;) ja meie piknikutunni suurim saavutus oli, et H seisis ISE püsti. tõsi, vaid 2sek, kuid olgu algus annaalidesse kantud!
H trenn oli mõeldud küll 9-12kuustele, kuid arvasin (õigustatult), et alla 9kuuste tundides pole meil enam midagi teha.
9kuused õpivad tipama. ja roomama asja järele. ja ronima üle takistuse (tumbade rivi) teisele poole. ja kukerpalli tegema. ja rullima pallil. ainus, mis meil ideaalsest esitusest puudu jäi oli tumbaderivilt jalad ees maha tulemine. aga seda ei osanud enamus osalejaid, kuigi kõik olid vähemalt nädala meist vanemad. mõned kuukesegi.
ta on mul ju keeniusimik:D

E ja H on tulevikus ehk lahe tandem. H taob trummi ja E tantsib. H taob praegu kätega kõikidele horisontaalpindadele, kui tal hea tuju on. samal ajal viskab pead ühele ja teisele poole raputades tukka ;)
E hakkab iga kord jalgu nõtkutama, kui muusikat kuuleb. ja muusika alla kvalifitseerub ka laulujorin minu või mõne teise kaaskondlase suust.
paar asja on veel, mis E-l on selged enne aastaseks saamist - "aamps" tähistab süüa. süüa tahtmist süüa saamist ja kui öelda talle "aamps" ja põrutada köögi poole (või hüüda seda sealt) siis on väike linnupoeg üsna pea suu ammuli lusikat ootamas:)
teine on võlusõna "tsau" selle peale (olgu öeldud siis kas tervituseks või lahkumiseks või niisama jutu sees, hakkab käeke lehvitades liikuma.
armsake:)

H on praegu teist korda elus palavikuga haige. - nii nagu kuuenda kuu sünnipäeval - üheksandagi eel on tulnud hambad, nohu ja palavik käsikäes:S homme paistab, kas palavik jääb kolmepäevaseks (nagu tänaõhtune seisukord lubas) või tuleb siin lisa..:(

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar