4. aprill 2010

vaikne püha

kui mitte arvestada reedest seiklust, siis möödusid meie kevadpühad koduselt-tasaselt.. isegi munade värvimine jäi töisesse homsesse..
eile oli esimene päev kui Harald kirjutuslaua sahtli lahti kiskus ja käega sealolevaid CD-sid pätsata püüdis. täna käis ta kapi sahtleid lõksutamas, aga et need käivad raskemalt lahti siis käsi ei hakanud veel peale. kuid tundus, et ta on maailma enda jaoks lahti mõtestanud - asjad, mis on kinni, võivad olla ka lahti. ja lahtised asjad on palju huvitavamad.
täna oli esimene kord, kui poiss sai oma voodis püsti. seepeale leidsid "kavalad" lapsevanemad, et on aeg voodi põhi kõige madalamale tasemele lasta -ohutus ennekõike:)
pildilolev plüüskoer oli terve õhtupooliku Haraldil hammaste vahel. ta suisa urises lelu peale seda järades. tundub, et hambad on tulemas. pisut rohkem piu-viu tuju oli ka.


Eve-Ly avastas täna tasku võlu. - pistsin talle pallikese kleiditaskusse ja tüdrukul oli seepeale heaks tükiks ajaks otsimist. taskust välja pallike millegipärast tulla ei tahtnud;) teine võluv ese oli auguga rõngas. sellega mängiti järgmised kümmekond minutit..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar