7. detsember 2009

sünnipäeva päev

Haraldil oli täna sünnipäev. ta sai kolme kuu vanuseks. see on igati hää päev tähtsa dokumendi saabumiseks. nüüd siis on lausa paber, mis kinnitab, et Tähtsad Otsused on tehtud ja edasikaebamisele ei kuulu - paberiga tulebveel natuke asju edasi ajada, et kõik ametkonnad rahul oleks.

teiseks sünnipäevakingiks sai raamat "Mudilane Mummu". see on raamat, mis saab mul olema abiks pojale tema päritolu seletamisel. MTÜ Oma Pere andis välja raamatu, mis räägib sellest kuidas mudilane Mummu endale uued vanemad sai. esitlusel käisime. raamat on pisike ja see loeti seal ühe hingetõmbega ette. mõnes kohas tahtsid pisarad tulla... nii tuttav see kõik..
üritusel saime meie näha ja kuulda hiiglapalju "tuti-pluti"sid ja muid imetlushääli ainukese sülelapse aadressil. lisaks kohvile ja koogile käisid tähtsad onud seal välja lubadus, et Mummust tehakse etendus!! tegelikult peaks raamatu ja esitluse kohta suisa eraldi postituse tegema... aga...

kolmandaks kingiks oli massaaž. tõepoolest, Harald nautis seda täiega. röhkimisest jäi küll väheke puudu, aga heaoluhäälitsused olid need puhisemised kindlasti. kuid paaritunnist und, nagu massöör lubas, pojal küll ei tulnud. ikka nii nagu tavaliselt - päevauned napilt pooletunnised ja lisaks veel jonnis ta päevaväsimusest pikalt-pikalt enne ööund.:(

neljas kink on pildid. eks mõna neist saab näha tulevikus ka siin blogis, siis ülejäänud ja kõik 80 pilti korraga on siin-> kuna minu edevat lõusta on seal ikka päris palju (ja enesega rahuloluks ei ole grammijagugi õigust! - trenni ma ütlen, trenni! 10-15 kilo veel, siis võin fotograahvi poole piiluda), teiseks on tegu ka teise inimese tööga (aitähh hr Avestik), siis panin parooli. huvitujatele jagan seda suht lahkel käel (sest pildid on tõesti kaunid), aga küsima peaks ikkagi -unekott ät gmail.com või emmessennis või..

PS.. piduke oli ülimalt armas. tänan kõiki tulemast. pilte ei teinud, sest tegemist oli palju - vaja ju kõik külad laua alla mängida:D kõik kes Arcticu piparkooke tellisid - küpsetised on kohal!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar