3. september 2009

sportlik vanaema

ikka hää on trennis käia. täna sai kolm tundi klubis rassitud! esmaspäeval oli eelmine kord, siis sain lausa personaalse rassimiskava! lisaks toitumiskavale. ja justkui piisaks lihtsalt kavade olemasolust, on kaalunumber ilusti püsinud 87-peal, juba terve nädal!:) aga võimalik, et trenni-kaal on minu mõttemaailmaga sõbraks saanud ja näitab mulle soovnumbreid? ;)

täna olid mõned "esimesed" - esimene kord vanavanemakohustused arstileminekuks isa peale veeretada - aegade klapitamine ja lapsega trallitamine oli päris muhe - kell 13 kooli ette - tibu vankris, kell 13.30 arsti vastuvõtt kesklinnas, kell 14.00 taas kooli ette, laps ajalootundi ja lapselaps vankris kaasa ja kodupoole. pisut hiljem oli tibu Eve-Ly'l veel üks esimene - esimene lõunasöök vanaema-isaga väljas:) tips pidas supiköögis üllatavalt hästi vastu. ja nagu ikka minuga väljas olles, astuvad kõiksugumised inimesed lastele ligi. seekord ronis miski soome mammi ligi jutt ajama, ikka et pieni tütto ja kui vana on... oleks kindlasti rohkemgi lobisenud, aga minu soome pole just kiita..
järgmisel nädalal peaksime saama ka ka esimese trenni... võimalik, et liiga vara, aga ma ei suuda ära öelda Arcticu pakutavast trennist 2-3kuu vanustele lastele.
kakast ja mähkmetest täna ei räägikski... las selle üle väitlevad teised armsad inimesed->

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar