23. september 2009

1,5 h

ehk elu argipäeva
lihtsalt märgiks endale -
täna oli esimene jalutuskäik. Aarele elu esimene jalutuskäik ja minu jaoks esimene jalutuskäik kahe lapsega. eile soetatud kaksikutekäru osutus ülimalt asjalikuks. vedrustus viimase peal ja rattajooks täiesti sirge - kuhu lükkad, sinna läeb. ja lapsedki mahtusid ilusti ära. kuigi ... suurem tundus väiksema kõrval ikka hirmsuur :D:D
1,5h jalutamist läbi tormi oli täpselt paras maraton - lapsed magasid ja mina sain pisukest liikumist nautida. koju ja õue minekut pean ma veel harjutama. eriti kombinatsioonis üks mina ja kaks last. täna olid noored veel abiks aga homsest mul rohkem abilisi ei ole... paistab.
veel on mõned mugavusesemed, millest pisut unistan... nt beebimonitor.. et saaks ühe tibu kaugemasse nurka magama panna kuna teisega mängida.. ja üks üksiku lapse vanker (ärge küsige, kus seda hoiustama hakkame..) et saaks Haraldiga õue minna seni kuni Eve-Ly oma vanematega jalutab. trikoolina, mille pisiõele ära saatsin peaks ka varsti ringilt tagasi saabuma.. noh ja siis ongi kõik. või enamvähem... marlide peale mõtlen ka servast. et oleks, mille eest ülejäänud mugavusjubinaid soetada;)

1 kommentaar:

  1. nonäed, trenni pole vaja enam minnagi, kui suur kärutamine ja kahe tite tassimine käib :)

    meil üks vana abc designi kookoniga vanker-käru üle. pole just kõikse mugavam ja suurem, aga paar esimest kuud ajas pipoil asja ära. ehk sullegi abiks, kuni midagi asjalikumat leiad? käib väikseks kokku ka.

    ja turvahälli sa said juba ja päriseks, jah?

    VastaKustuta