26. august 2009

no mis sa oskad kosta

minu tavapärast autfitti silmitsedes ei suutnud sõbranna E end tagasi hoida - oled sa hipiks hakanud vä?
emale kurtsin seda "muret", siis temal ei jäänud muud üle, kui nentide - sa oled mul jah, alati teistsugune olnud - sihuke boheem...
täna tulime titerannast ujumast - vihma sadas ja mina jään nüüd ja edasi lootma, et mu vette sumamine (käkerdi üle kaela, sest kivid tulid vastu; kukkudes lõin üsna valusti põlve ära ja sain hooga juuksedki märjaks - mida üldse plaanis ei olnud) nägi kaugemalt pisutki elegantsem välja kui see tegelikult oli - minul märgade juuste ümber erkkirju rätt ja ikka lemmikautfitt seljas - vaatasid paar möödasõitjat justkui enese pead küljest keerata tahtes minule järele... esimene mõte - saba... ei saba oli oma koha peal (järele lohisemas, mitte liiga ülal), teine mõte liikus sünnipäeval räägitud juttude ligi, kus kallis metsatagune kurtis lõuna-eesti ebasõbralike külapoekeste üle, et kuidas seal dressinimesi ei sallita... küllap vist on nii, et erisuguseid vaadatakse väiksemates kohtades ikka pika pilguga... olgu nad siis dressis või dressis.
aga kokkuvõttes - juudap' ma olen lihtsalt ere isiksus. ja, muide, sellega rahul :)

1 kommentaar:

  1. Anonüümne27/8/09 10:12 AM

    Ehh, kullake, mitte poekestes kui müügikohtades polnud teema vaid poekeste(esistes) kui külatädide jutuklubides. Poel on kamakaks, peaasi, et kaupa ostetakse.
    Ja riietuseklatsh puudutab ainult kogukonna-sisesiseid inimesi ja suhteid, mitte väljaspoolseid. Nendega on ka kamakaks, kui nad just kuulsad pole.
    Kui Sind Lõuna-Eesti klatši ja suhete olemus huvitab, tule minu ja Valgusekandja ja JH-ga lobisema (kuigi ma ei kujuta ette, kus meil selleks kõigil aega on).
    Lee

    VastaKustuta