5. august 2009

eile hommikul

pilt haiglavoodist-sündis siia ilma üks imeline tibu. minu õetütar. strateegilised möödud 51cm, 3,910kg, kellaaeg 06.49. Pelgu sünnitusmaja tundus nagu vaestemaja. ok, interjöör oli küll värske, kuid vaatamata vanniga sünnitustoale (mille ma sisse astudes laia häälega meile nõutasin), jäi meil see valge suur iludus katsetamata. sest vett ei olnud. sest alumisel korral on remonttööd. "meil siin pole jah mõni päev vett olnud, kl 05-08, aga tänase kohta pole midagi öeldud..." vabandas ämmakas. kell oli saamas kuus hommikul..
ämmaemand oli hea, noor ja lahke soovitas koridorist joogivett võtta. mõtlesin, et kasutaks siis võimalust ja otsiks topsi. ei. polnud nii vara hommikul. ämmakas vabandas ja saatis sanitari topsi järele. paari minuti pärast oligi too kruusiga kohal... ja pillas selle põrandale kildudeks... padjanidest ei räägiksi...
õnneks kujunes meie sealviibimine suhteliselt lühikeseks. muidu ei ühtegi halba sõna - kõik spetsialistid olid käejala juures kui vaja; last lasti hoida rahulikult pool tundi rinnal, enne kui kaalumiseks läks.. siis tagasi emale ja kohe sööma. ja nii lasti olla kaks tundi, enne kui söök toodi ja palatisse sõidutati.
kl 10 hommiku koju minnes tabas mind tõeliselt õudne mõte - mis siis kui üks kopadest, kes välisuksest esimesel korrusel nii vilkalt sisse-välja sõeluvad, riivab mõnd kandvat seina... selle fantaasia võisin vabalt kirjutada oma vähemaganud aju arvele;)

õed-

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar