11. juuli 2009

nädala kilde

sel nädalal austas meid oma kohalolekuga pisike B. ja O-l on ka lasteaiavaheaeg, nii et mõnedki korrad said nad koos lustida. toas, õues, mänguplatsil, kinos, poes.. lisaks on meil ju ka pisitilluke Eve-Ly, nii et meie armsas kodus ööbis kolm ööd jutti kolm last!
mulle on püütud selgeks teha, et kaks väikelast oleks liiga palju meie majapidamises. või et nagu ma ei kujutaks ette, mis võiks saada kui meile tuleks majapidamisse veel üks imik (lisaks lapselapsele). minu ainus, küsimus oleks neile kahtlejaile - mismõttes ei kujuta? kujutan küll. lõbus oleks. ja askeldusi täis päevad. just sellised, nagu mulle meeldivad:)

Birgittal ja Otil on omavahel lõbus. neil on küll ja rohkem mida teineteiselt õppida ja lisaks suur hulk tegemisi, mida koos teha.
näiteks oma pooltäis poekärudega kassadest mööda rallida ja vaadata, kummale enne järele jõutakse (seekord veel turvad ei sekkunud). või siis veidi varem - vaadata, et mõlemale saaks võrdselt. võrdselt nänni, võrdselt magusat... kellele shokolaad, kellel kommid. või veidi hiljem autos kilgata oma uute mänguasjade üle, neid võrreldes
- minul on roosaga (prillid)
- aga minul ei ole kollane (ikka prillid, roheline kaunistus hoopsi)
B kipub uhkeldama ja eputama. O aga pisut kadetsema. eks need ole ealised iseärasused, iseloomude tärkamise kastmes:)
pea alati kui üks leiab miskit, millega esineda, hüüab teine midagi järgmist, millele esimene siis püüab vastata - teate ju küll, konkurents juba sipupükstes;)

B-l tundub olevat arenenud nn vanema õe kompleks - vastutustunne. aeg-ajalt kamandas noormeest, olgu siis sööma või riidesse, või magama või hambaid pesema... mänguväljakul oli aga juhus, kus tal tuli poisi eest tõsiselt seista. O oli ronimas üles ühest võrktorust B juba ootas ees, kuid samamoodi ja kaks muukeelset last. ja mingil hetkel olid siis need võõrad ca viieaastased tahtmas vallutada sedasama torusuud, kus Oti käsi juba üles ronimas oli - ikka kohe näppe lahti kangutama ja lausa tagasi lükkama. hetk hiljem nägin ma pilti, kus kaks täiskasvanut olid all, muukeelsetele valjusti seletamas, et nii ikka ei lähe, pisike B aga üleval, poissi eemale kiskumas. poiss lahkuski ja B aitas O peaaegu emalikult käest sikutades üles enda juurde.

O on aga Birgittast julgem. ja sellega eeskujuks. seesama võrktoru - kõigepealt üritas kaasa aidata B-l torusse pugeda. teise astme peal piiga kangestus - ei, liiga kõrge!
kui aga O paar korda ees teekonna läbi tegi, siis sai vist selgeks - pole see nii hull midagi! ja ronis temagi varsti üsna kiirelt liumäe korruste vahet...

ükspäev, kui oli pisikese Eve-Ly kuune sünnipäev, käisime B ja O ga koos poes. tordijaahil. Kristiine keskuses, tort hambus, B käekõrval, kaasa koos Otiga teisel pool, tuli vastu meile üks tõeline bimbo. blond neidis, nabapluusis, väljapeetud kuid samas väljakutsuva riietusega, solaariumipruun, kuid mitte kõrbend. võiks lausa öelda - iluideaal.. mittemidagiütleva meesisendi käekõrval (nagu ikka;)) ; ta tundus viskavat mulle pisut üleoleva, haletseva pilgu. nagu ikka naised, kes on ilusad ja teavad liiga hästi, et nad seda on. hetk hiljem tabasin end mõttelt- ja mis siis, meil on täna kaks last...
veel pilte->

1 kommentaar:

  1. Anonüümne11/7/09 11:58 AM

    eve-ly on tõeline väike kaunitar ja nii ilusa soenguga :)

    VastaKustuta