27. juuni 2009

Ontika-Saka külje all

(meie jaoks) üllatav ja kaunis vaade Saka mõisa ja -küla vahel. keerasime sinna vaid kultuskiva otsima (kaks suurt kolmemeetrist jäidki meist leidmata - kaart osutus selleks liiga ebatäpseks ja ilm ebasoodsaks).
see oli tol päeval, kui vihma kallas kui oavarrest ja meie vedasime endaga kaasas (või nii meile tundus) suurt pilveauku taevas - tunde säras meie kohal päike kui vaevalt kilomeetri kaugusel tundus sadavat padukat. nii siis terve jõhvi-erra-jõhvi-saka tee. kuni selles paigas, mis oli kindlasti sama hea kui iga teinegi, tundus meie õnn ja päikese hellus katkevat. - vahetasin just riideid loodus-sõbralikemate vastu kui pisut tibama hakkas. panin elektroonilised vidinad (mobiil ja pedomeeter) auto katusele... ...ja unustasin need sinna. vidinad osutusid siiski üllatavalt veekindlateks,- peale kümneminutilist padukat, mille jooksul me nautisime ülalolevat vaadet, ei teinud sammulugeja teist nägugi. truu ericsson oli küll pildi kaotanud ja meeletult vett endasse imanud, kuid suhtles minuga peale aku kuivatamist täiesti vabalt.
usutavasti garantii talle enam ei kehti, kuid praeguseks (nädalapäevad hiljem) ei ole pealiskaudsel vaatlusel suurest shokist enam jälgegi:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar