2. juuni 2009

*

jajah, olen küll tubli.
minu viimane säärane füüsiline aktiivsus jäi keska-päevile. siis kui sai kord nädalas regulaarselt keki-tundides käidud. ikka selleks, et positiivne hinne tunnistusele saada.
praeguseks siis juba üle 20 päeva üle-elu-korrektsuselt trennis käidud. täna ei tahtnud trenni-kaal mind jutule võtta, kuid pühapäeval näitas ta kõigest -2 võrrelduna algseisuga. muidugi - pulmas söödud vahukooretort ja õhtul joodud õlle ning terve nädala luuserdamine (vaid kolmel päeval nädalast trenn) andsid oma panuse. nii et tuleb aga juurikaid järada ja rohkem ennast liigutada - otsustasin.
ja nii siis liikusin eile jalgsi töökohtumisele ja tagasi - kokku 1h pidevat kulgemist. - töö sai tehtud ja 4km käidud. lisandusid veel mõned tuhanded ja 13ooo saigi käidud.
et sel nädalal "trenniristikesi" rohkem tuleks, sai regatud hommikusele aquaboxile. kohale jõudsin, nagu tihti juhtub - pisut liiga vara. libistasin siis oma hülgerümba vette ja tegin mõne koeratõmbed või noh, need mis peaks inimesi lisaks vee peal hoidmisele ka edasi liigutama. ja järgmise viie minutiga saingi bassu teise otsa ja tagasi.
tänasel trennil proovisin kollaseid rõngaid, mis ümber pahkluu käivad. ma pole neid enne proovinud ja uskusin neid olevat pigem takistavat treeninguid - nagu edasijõudnutele või nii. nojah. tegelikult läks mul tubli pool tundi treeningust, et enda koordinatsioon paika saada. siis aga tuli harjutus, mis näitas, et kollaseid võrusid kandes võib mu lemmiktunni - süvaveeaeroobika - efekti:)
*
küünenahad hakkasid täna narmendama... päris valusalt. kas tõesti klooriveest?! peab vist rohkem naturaalsetele/neutraliseerivatele kreemidele mõtlema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar