23. detsember 2008

edgari viirus

mina talna linnapea kaarti ei ava. sry kallid kaardisaatjad, palun edastage oma jõulusoovid omade sõnadega, või mõne teise ekaarditeenust pakkuva saidi abil. mul ei ole vaja karvaste ninaaukudega jopet kandva mehe häälel etteloetud soove. seda enam, et nagu ninasarviku jõulusoovi ametlikes reeglites kirjas - kaarti avades panevad nad mind oma spämmilisti. EI, EI MA EI SALLI KESKERAKONDA, ja ma ei salli poliitikat.
vägisi tuleb meelde K-kohukeste kampaania - väliselt on kõik jokk - kõiki kaardiavajaid on kohustatud reegleid lugema ja hoiatatud listi panemise eest - nii et ise oled süüdi, kui nad sulle järgmiste valimiste aegu meeletult spämmi saadavad. ja/või lisavad sind miskisse nimekirja, millele sa luba pole andnud - nende jaoks pole seda vajagi, sest nagu kirjas reeglites -
3. Kampaanias osalemiseks registreerutakse automaatselt kui saadetakse Kaart ja kui aktsepteeritakse saadetud Kaart, klikates e-postile saabunud vastavele lingile.
4. Kampaanias registreerimisega annab osaleja Korraldajale õiguse kasutada oma nime ja e-posti aadressi käesoleva Kampaania ja ka tulevaste Kampaaniate raames.

ja seda kuidas mu nime kasutatakse? kes selle eest vastustab? kes sellest arugi annab? vb pannakse mu nimi siis supsti kesikute supikatlasse ja öeldakse - ise sa olid nõus!

2 kommentaari:

  1. Jagan seda tunnet. Eedik võiks minna põrgu ja põlegu heleda leegiga ja kaua.

    VastaKustuta
  2. Vanarahvas teadis midagi millegi näppimise võimalikest tagajärgedest.
    Aga õnneks on veel võimalus kõiki tasuta kingitusi mitte rõõmuga avada, vaid mõistlikult avamata jätta ning omad valikud teha.
    Jah, sakib sajaga, täitsa nõus!

    VastaKustuta