23. juuli 2008

paar Pärnumaa paika

pühapäeval, enne kontserti, sai uidatud Pärnumaal. abiks ikka hää rmk loodusradade valik. seekord tatsasime läbi Laiksaare ja Rae järve matkarajad. nagu ikka - kena päev oli - kamaluga päikest ja värsket õhku; piisaval hulgal sündsas tempos liikumist ja hulgi pildistamisväärsusi... ja nagu alati looduses - hirmus tahtmine pikemaks jääda.
Laiksaarel oli esimese silla juures kirjas, et keskmine purre on lagunenud, hooldustööd algavad 2008mais ja et raja läbimine omal vastutusel. teine purre (kolmest) oli jah kole pilt - 2008mai ei tundunud veel kätte jõudnud olevat, aga õnneks oli vee seis nii madal, et saime paar meetrit eemal jõehakatise ületada kuiva jalaga:)
Rae järve telkimisalal avanes meile see veider (heli)pilt, millest ka pühapäevane fotujaht innustatud sai. mis veel eraldi märkimist vääriks olid sisukad infotahvlid kõikide loomade, lindude, kalade, taimede kohta, keda rajal (hea õnne korral) kohata võiks - nii mahukaid pole nendel mõnel matkarajal, mida läbinud oleme, veel kohanud:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar