14. juuli 2008

nädalavahetus

ehk dieeditamise kuulsusetu lõpp.
laupäeval olin üksi kodus. ja sain möödutundetult suppi larpida. mis sa hing ikka teed - kahe nädala tööalased tegemised vaja ära teha. kell liikus kiiresti ja vaba päeva poleks nagu olnudki. kapsasupp sobis sellesse päeva nagu valatud;)

pühapäeval sõin enne kodust väljumist veel viimase supiportsu ja panin põidlad pihku - et jõuaks enne kõhu tühjaks minemist veel kodu... aga ei kussa. metsas oli nii ilus ja jalutuskäik venis (tänu fotokale) pikaks-pikaks, et koduni välja ei vedanud. ja mitte ainult mina, eks kalli kaasa kõht tegi ka hääli... niisiis otsustasime õhtusöögi kasuks Laitse lossis. loss on võrratu - ngu alati, teenindus ka. või noh, vähemalt oli teenindaja entukas ja püüdlik. küsisin menüüd ja soolaseid hindu vaadeldes - kas teil midagi kerget ka on, riisi või juurviljapada või...
tüdruk pakkus seepeale jahimehe vorstikesi muna ja peekoniga... ok, need olid kõige kergemad rahakotile, aga dieedi lõpetuseks leidsin parema olevat lõhe keedukardulaga.

kokkuvõtvalt - 7päeva supitamisega sain alla vaid 2,5 kilo - poole vähem kui lootsin. nii et jah, dieeditamises olen pettunud. vähemalt sellises radikaalses dieedis. õnneks valisin ajaks kuumavõitu suvepäevad, nii et eriti raske supitamine ei olnudki.
tundus, et esimestel päevadel kukkus alla miski 1,5-2 kilo ja siis jäi toppama, viiel järgmisel päeval vaid 0,5-1 kilo (kunid siis selle pärast et liialt tihti kaalusin ja numbrid läksid lõpuks segi). võimalik, et viga oli ka maasikates, mida patuga pooleks nädala jooksul söömata ei saanud jätta (kokku pakun miski kilo jagu), võimalik aga, et "teatud vanuses" enam ei lähe need kilokesed nii kergelt alla (irv, kui hea vabandus)...
kindlasti sain möödunud nädalal suure hunniku kogemust ja uusi mõtteid, nii et ega ma ei kahetse. sain tunda nt seda, et söök pole mitte ainult mõnu-allikas. st et sööma ei pea alati seda, mille järele isu on. ja ma ei räägi kaaviarist ja sisefileest, vaid lihtsalt sellest, et ei pea rasvast seapraadi sööma selleks et lihahimu rahuldada, piisab ka kanarinnast..

1 kommentaar:

  1. tubli seegi
    mina ei suutnud dieeti lõpunigi viia aga 1kilost sain ikka lahti. arvan, et kuluks veel mingi trenn ka kõrvale ja kilod kukuksid. algus ongi raske aga kui järjepeale saab, läheb ludinal ;) niiet ära anna alla ;)
    trenni hooaeg varsti algamas!

    VastaKustuta