9. juuni 2008

A nagu Algus

kõige Alguses olla olnud sõna (Johannese 1:1). nii Algust ma ei tea, ei mäleta. ja seda algust oleks raske ka pildile püüda.
nädalavahetusel sai külastatud sünnilinna. oleks võinud ju pildile püüda palju iseenda algustega seotuid paiku - haigla, kus sündisin; tänavanurk, kuhu jäid minu lapsepõlvemängud - esimesed sammud, esimesed kukkumised; esimene koolimaja, mille ees sai esimest korda keksu mängitud... kuid ma ei teinud seda. selle asemel lohelesin rannas päikese käes, ning nüüd on tulemuseks vähkpunane nahk - suvealguse märk;)

Enne mind olid ema ja isa. nende kokkusaamisest sai minu Algus.
kõikide alguste üle minu pisikeses elukeses saab olla sügavalt vaid tänulik. eks on olnud igasuguseid alguseid - koolitee algus, iseseisva elu algus. tööelu algus, pereelu algus. emaks olemise algus. igasugu suhete algused.
mul on olnud õnn ja rõõm olla oma teadliku elu jooksul kolme inimese Alguse juures. siinkohal ka suurimad tänud emmedele, kes on mind nii palju usaldanud ja tänu kellele on mul olnud võimalus sellisteks, ütleks - kõigeülesteks kogemusteks.

________________
Ühe suure A oleks äärepealt ära unustanud (nii nagu viimastel aastatel kombeks;) ). Abielu Algus. seadusepärases abielus olen ma elus juba teist korda. esimene neist oli tormakas nooruses, teine juba (ehk) targemana sõlmitud. teise algusest sai sel nädalavahetusel viis aastakest mööda. oi aegu kauneid neid... ega muidu nii hästi meeles seisakski, kui sõrmuse sisse kirjutatud poleks;). eelmisel aastal suutsime selle tähtsa päeva nt mõlemad ära unustada - udupead on meie teine nimi.

PS, neljast pildist kaks on tehtud sel nädalavahetusel.

3 kommentaari: