15. juuni 2008

Ja valgus sai


nendele piltidele ei tohiks tegelikult midagi lisada. aga ma ei saa - liialt nõrk olen, et kekkamata jätta. rist on Püha Vaimu kirikust (risti tegemiseks on kasutatud kiriku 2002 aastal põlenud torni plekki). südame ostlesin pisut varem keskplatsilt kunstniku käest. nüüdsest ripub mul siis kaelas kiriku katus ja klaasist süda. enne olin ilma südameta. lausa südametu. kallis P, kes täna spontaanselt komplekteerunud ehet käes hoidis, kiitis selle head jõudu - nii positiivse jõuga ehet polevat ta veel käes hoidnud (ehe viskles ette ja tema poole "maksimaalse amplituudiga"). hiljem jäin mõtisklema palvete jõu üle. mõtelda - kui mitmeid aastasadu on positiivseid mõtteid läbi selle metalli taeva poole saadetud... see metallitükk ei saagi olla vähemat kui väga hea jõuga:) ja veel - suured suured tänud kallile keskmikule, kellega koos veedetud päev oli võimas:)

5 kommentaari:

  1. Et Sa just need asjad oskasid kokku liita...
    Kombinatsioon on võimas ja mõte sügav.
    Sellest plekist sai neid riste tehtud jah üksjagu ja mõnda muud ka. Neil on tõepoolest väga tugev väli, on kogu kirikus - seal jäävad mured ukse taha.

    VastaKustuta
  2. Sügavad pildid.
    Seosed. Lugu.

    VastaKustuta
  3. ilma kommentaarideta...fantastiline

    VastaKustuta
  4. minu jaoks on iga raamat valguseks... väga ilus lahendus!

    VastaKustuta
  5. Sellega on tõesti nii, et nendele piltidele polegi midagi lisada, sest nad on nii tugeva mõjuga. Alumine on lausa geniaalne.

    VastaKustuta