7. oktoober 2007

vaikne tund

oli vist lasteaias selline termin?



siin on pilte meie kodu vaikselt tunnilt. kiisud - va'd erksad loomad - ärkavad iga krõbina peale üles... püüan neist lähipäevil paremaid pilte püüda :)

peale lõunaund - 'ane iisu üksid alga! iisu üksid!'
(sukapükste peal on kassi pilt) kus on ise tegemise soovi!! ilm isikliku lusikata ei söö. korda viis kuni kümme söömise ajal saab isegi enda lusikaga kõigepealt söögile ja seejärel suule pihta. kuigi... tundub, et ta eriti näljane kunagi ei ole - pole ühtki lõunasööki olnud, kus ta oleks lisa tahtnud.
pisikest tibu on tema ärkvel oleku ajal alati terve tuba täis. pidevalt käib lalin, jalgade madin, millegi nõutamine (olgu selleks siis muumi, komm, raamat või midagi muud), enda tgude kommenteerimine, kellegi teise tegude kommenteerimine. üks vahvamaid lauseid täna oli : "liha pane aapad jalga ähme autusse." kui kalli kaasaga lõunasöögile asutasid, siis hõikas tibu juba koridorist: "iha, sööma, söö-ööma!" (tonaalsus sama, mis minul, kui ma miskit head köögis kokku keeranud olen)
edusammud potinduses - üle poole aasta püüdsime täna pissi potile!! ja esimest korda minu juures KÜSIS potile!!! oi, kus see tibs sai täna aplausi ja kallisid...

2 kommentaari:

  1. Anonüümne8/10/07 7:49 AM

    NIIIIIII lahe, NIIIII armas, kallid ja musid...kena soe ja hubane on su blogi lugeda :)
    -pesamuna-

    VastaKustuta