7. oktoober 2007

igaav

minu bloog on ilgelt iigaav!! ei taha ma kellelegi "käru" keerata, ega jää kunagi kellelegi jalgu. ei sitata mu kommentaariruumi täis ega tehta muidu nõmedaid, alatuid, ebameeldivaid, spekuleerivaid avaldusi. nagu kurdavad selle üle oma blogides kõiksugu helgemad pead. (nt rääkis sellest kaja)

ma ei kavatse oma bloogi kolida, nagu tegi seda näiteks nirti, ega ka daki kombel osasid postitusi parooli alla seada. ma ei räägi mõnede suleseppade ülepeakinnistest bloogidest, eksole. kas viga on minus? minu kirjastiilis? olen ma liiga julge ja hoolimatu, ei saa aru, kui kellelegi liiga teeb, või kui keegi mulle pahasti ütleb? või hoopis vastupidi - liiga arg, et kirjutada midagi oma veebiruumis, mis ärritaks lugejaid? tegelikult, usun ma, et prbl on selles, et minu tähtsusetu isik pole väärt ei kollakat leheruumi ega kellegi nn tegija blogija erksamaid tundeid.

eelnevat kokku võttes - tunnen end oma avalikus ruumikeses üsna turvaliselt ja lippan hommikumantlis, enne unele minekut, siit aeg-ajalt läbi ja riputan üles omi mõtteid kui ka päeva või mõne jooksul tehtud pilte. ning peale kõike, pean pöialt ning varbaid, et ma oma kohatiste avameelsuspuhangutega kellelegi liiga ei teeks...

3 kommentaari:

  1. Igav su blogi kindlasti ei ole. Juba paljas mõte Sulle teeb rahulikuks ja olemise helgeks.

    :-)

    VastaKustuta
  2. pole su blogi igav midagi, stabiilne ja rahulik hoopiski. ja täna õnne, et su kallal ei nokita ja sinust mõttetusi ja sageli ka valet ei räägita...mõni inimene lihtsalt tõmbab paha ligi, ju see mu karma on...
    aga samas ma tean, on ka palju neid, kes minuga koos on, ja kes kaasa elavad ja kaasa mõtlevad, ja kes ei ole pahad, ja ikkagi on tore blogida, vaatamata kõigele, ja just toredate inimeste pärast on tore blogida.

    VastaKustuta